MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Anna Kinberg Batra talar klarspråk som ingen annan politiker

Publicerad 2017-06-14 02:53:25 i Politik,

NewsVoice

NewsVoice: "Anna Kinberg Batra gör vad det flesta svenska manliga politiker eller feminister inte vågar, tala klarspråk till kvinnoförtryckare i Järva och det med besked. ”Sådana värderingar hör inte hemma i Sverige” och ”i Sverige råder jämställdhet. Punkt”. Det sa moderatledaren som även gav grovt kriminella en skarp uppläxning.

Talet hölls under politikerveckan i Järva, ett problemområde tyngt av kulturkrockar mellan svenska seder och framförallt islamsk fundamentalism.

HELA artikeln i NewsVoice 14/6 2017


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Anna Kinberg Batra, Järva, politikerveckan, politiker, feminister, islamsk fundamentalism, kvinnoförtryck ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-06-14 08:41:47

Bra utsaga från Anna Kinberg Batra,
så skall det vara.

Dock finns en OSUND Feminism/Kvinnosaksrörelse,
som har kört i andra diket,
som vill vara kungar över Män.

Vi Män kan inte bekämpa Feminism,
ty det finns inte något motsattsförhållande mellan Sund Feminism och Manlighet.
Det är Kvinnorna som måste Uppresa sund och äkta Kvinnlighet,
det kan inte vi män göra,
Vi skulle bara bli betraktade som Macho-män av den Förvridna Feministen,
tal i EGEN SAK som det Heter.
Vi män kan bara bejaka den äkta Feminismen.

Det är något mycket stort med den –

https://www.bing.com/videos/search?q=Barley+Brees+Star+of+the+county+down&view=detail&mid=56FE85C23ED4F948D11656FE85C23ED4F948D116&FORM=VIRE
https://www.youtube.com/watch?v=HsM_VmN6ytk

Min privata uppfattning är den att -

"Låt kvinnorna göra som dom vill,
om man då ser att de är på väg att köra i diket,
så kan man ju upplysa dem hur det ligger till,
men de måste själva fatta beslut hur de skall agera".

De brukar inte ta reson men efter tillräckligt många dikeskörningar,
så brukar de få förtroende för en,
men man får inget erkännande för ens "Upplysningar"(Skratt).

Det är En Konstart att kunna leva med Kvinnan,
det fordras en livserfarenhet och mognad för saken.

Förhoppningsvis möts Man och Kvinna i Samförstånd i Framtidens Paradis på Jorden.

I Korthet.

Arne Strand.

 

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv