MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Geert Wilders slår ut Mark Rutte

Publicerad 2017-06-29 12:55:00 i Islam,

Geert Wilders, ledare för Party for Freedom, är med rätta upprörd över premiärminister Mark Ruttes påpekande i parlamentet om att "muslimer lider två gånger" och att de är offer för islamisering & att de är de som drabbas mest.

SUMMERING av Geert Wilders tal:

VARFÖR talar han (Rutte) å offrens vägnar? Regeringsföreträdare i Europa är ansvariga för att vi översvämmats de senaste decennierna med massor av muslimer? Vårt fria väst har blivit islamiserat. Vi har ställt noll krav när det gäller assimilering. Vi drabbas nu av konsekvenserna. De förnekar våra västerländska värderingar och regler. De begår våldsattacker mot kvinnor, homosexuella... Det är mer än bara några undantag. Jag har nämnt siffrorna. 70-80 % av muslimerna säger att deras Sharia idag år 2017 är viktigare än de lagar vi röstat fram i parlamentet. Detta bygger på akademiska rapporter. Av de turkiska ungdomarna tycker 80% att det är okej att använda våld mot icke-muslimer. Av 1 miljon muslimer i Nederländerna säger mer än 100 000 - ett hundra tusen! - att de kan tänka sig att använda våld i Nederländerna i islams namn.

DET ÄR INTE SANT att muslimer är offer utan det är vi som är islamiseringens offer. Sambandet terroristdåden och islam? Islam: Ja; alla muslimer: Nej. Islam är verkligen ansvarigt. 99 av 100 attacker begås av människor som åberopar Koranen och skriker "Allahu Akbar". Vi skulle inte ha haft dem här om inte Europas regeringsföreträdare släppt in massor av muslimer de senaste decennierna. Visserligen är inte alla muslimer terrorister, men nästan alla terrorister är muslimer, med undantag för vissa undantag. Naturligtvis, om icke-muslimer är förövarna, så är det lika hemskt. Jag sa också det i mitt tal i första inlägget. Vi i Party for Freedom sörjer dessa offer lika mycket. Landets premiärminister påminner om att "muslimer lider två gånger" att de är offer för islamisering & att det är de som drabbas mest.

VI ÄR OFFER. Vi är offer för människor som Europas regeringsföreträdare låtit översvämma vårt land under de senaste decennierna. Du kan inte förneka det, gör du? Det kan inte förnekas att de flesta attacker begås av muslimer? Jag gör det inte. Tja, du kan säkert vara chockad över det. Vad jag sagt var att islam är orsaken och jag sa i mitt tal att det inte bara är några förövare. Islam är en tumör i vårt samhälle och vi måste bli av med den. Det går inte att förneka genom att bara se muslimer med ett slags dubbelt offer. Det är vi som är offer för islamiseringen; det är sanningen.”

DETTA TAL borde Stefan Löfven & hans regering höra i Riksdagen... SANNINGEN om islam och de 1.595 dödade icke-muslimerna nu under Ramadan 2017...EXTRA Politisk fight Matchen Rutte vs Wilders Politisk satir video (12:54)

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: muslimer, islam, terrorister, terrordåd, terroroffer, Geert Wilders, Party for Freedom, Mark Rutte, Nederländerna :: ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-06-29 22:32:05

En ruggig Rutte.
Lögnare.
Helt otroligt befängt!

Vem hjärntvättar EUs politiker?
Vilka är krafterna bakom desinformationen och uppgivenheten?

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-30 00:56:38

Svaren på KLARTEXT:s frågor VEM hjärntvättar? och VILKA är krafterna bakom? behöver ett sanningens lyft för den stora massan...

Tala ut i mötet med grannar vänner, i kön, på jobbet, i kommentarer, insändare, skriv etc

//Dag Sr
-----------------

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv