MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-06-22 21:45:51

Två av Sossarnas främsta clowner paraderar,

Inrikesminister Ynkeman (s) t.v.
&
Rikspolischefen Dan Flinasson i riket som snart imploderar.

Postat av: Dag

Publicerad 2017-11-25 04:14:39

Nils Gunver 13 tim · Ängelholm, Skåne County

Genom att införa en skatt på alla illegala vapen, som svårt kriminella ligister släpat runt på ute på stan, hade vi fått bort alla dessa hemska skjutningar , och samtidigt fått ett betydande tillskott till statskassan. Upplägget skall vara att ligisterna betalar en kvartalsavgift till kronofogden och då får ut ett band i snygga färger att bära på Bumberjackorna som kvitto, vilket visar hur grova vapen och hur många, skurken skattat för. Därmed kunde de arga unga männen enkelt fortsätta att sätta sig i respekt, utan att bära omkring med artilleriet. Detta skulle säkert bergränsa bruket av dessa mordredskap. Det vore hög status ute på Seveds eller inne på Möllevångstorget att bära ett band på jackan som markerar för innehav av två Kalachnikow. Dock får man inte sätta kvartalsavgiften för hög, för pojkarna har bara ett magert socialbidrag att leva på som måste också räcka till guldkedjor och svarta BMV med tonade rutor . Jag föreslog en illegal- avgift på alla gangsterpuffror redan förra året och det fick rikspolischef Eliassons absoluta gillande. Han lät omedelbart trycka upp ett stort antal blå/vita band att ersätta tjänstevapen, på vilka det stod Skjut inte min polis. Men då blev massor av facebookläsare störtförbannade för vad jag hittat och de skrev och kritiserade mig för att jag daltade med buset. Därför föreslår jag denna gång, att gängsoldaterna vid 3.e inbetalningen skall gripas i största hemlighet och sättas i något av de anonyma och hemliga flyktingförvaren, där man håller oskyldiga inspärrade utan insyn obegränsad tid utan rättslig grund. Eliasson berättade att när någon i hemlighet skall gripas och föras till förvaret, och han ringer upp den utvisningshotade före ingripandet, så brukar den som skall hämtas bara slänga på luren, och trotts att han var hemma bara en kvart tidigare är han alltid borta då Eliasson anländer med pikébussen. Därav vet jag att det finnes gott om platser på flyktingförvaren Då och då kan man tömma förvaren och låta våra gangsters och dessa som deporteras åka med i regeringsplanet när vapenkrämarna far till Saudarabien i affärer. Givetvis skulle regeringsrepresentanter och ligister förses med spotthuva , hand- och fotfängsel och injiceras med valium med transportgruppens folk sittande över dem i kvävande ställningar med dessa på väg till sina semesterhotell.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv