MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Homosexuella utgör mindre än 2 % av befolkningen

Publicerad 2017-06-12 22:20:46 i HBTQ,


SVERIGES HOMOSEXUELLA ÄR VÄRLDSBÄST


MED PRIDE 2016 fick man med sig Kyrkan för Pride i många kyrkor. 2017 är det Pride i hela landet, ockå i Kloster och i Örebro Nicolai.

PRIDE I TV året om med programledare som i stor utsträckning också är homosexuella.

MYTEN 10 % Sedan Kinsey-rapporten har myten om att 10 % av befolkningen är homosexuella utvecklats till att vara en sanning.

FAKTA är att 1,7 % av befolkningen beräknas vara homosexuella. Studierna gäller USA men torde vara de fakta som också gäller Sverige. Se Gary Gates vid William´s Institute och hela Rapporten (pdf) 8 sidor.REFLEKTION KRING HOMOSEX-LOBBYN


DEN SVENSKA HOMOSEX-LOBBYN måste vara världsbäst i att marknadsföra sitt budskap "Men störst är kärleken". Denna Pride-lobby hörs och syns hela året... inte bara i Kyrkan och Stockholm Pride.

MEN STÖRST ÄR KÄRLEKEN... 1 Kor 13:13 handlar inte om den homofila kärleken, utan det handlar om den kärlek som är Guds kärlek, som går långt utöver all kärlek vi känner och får av fäder, mödrar, bröder, systrar, makar, vänner och älskande...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Pride, homosexuell, gay, lesbisk, bisexuell, transgender, Kinsey-rapporten, Gary Gates, William´s Institute ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-06-13 10:15:41

Jag citerar .

"REFLEKTION KRING HOMOSEX-LOBBYN

DEN SVENSKA HOMOSEX-LOBBYN måste vara världsbäst i att marknadsföra sitt budskap "Men störst är kärleken". Denna Pride-lobby hörs och syns hela året... inte bara i Kyrkan och Stockholm Pride.

MEN STÖRST ÄR KÄRLEKEN... 1 Kor 13:13 handlar inte om den homofila kärleken, utan det handlar om den kärlek som är Guds kärlek, som går långt utöver all kärlek vi känner och får av fäder, mödrar, bröder, systrar, makar, vänner och älskande..." !

Det Homosexuella har ingenting med Kärlek att Göra utan är -

"ONATURLIG OTUKT" !.

Detta skall enligt GUD Straffas med Döden då De Homosexuella DRÄPER VARANDRAS SjÄLAR.

" Blodskulld låder vid dem " -
Som HERREN Gud utrycker det.

Matteus kap 7 versarna .

HOMOLOBBYNS PROFETER -

15. Tagen eder till vara för falska profeter, som komma till eder i
fårakläder, men invärtes äro glupande ulvar.
16. Av deras frukt skolen I känna dem. Icke hämtar man väl
vindruvor från törnen, eller fikon från tistlar?
17. Så bär vart och ett gott träd god frukt, men ett dåligt träd bär
ond frukt.
18. Ett gott träd kan icke bära ond frukt, ej heller kan ett dåligt
träd bära god frukt.
19. Vart träd som icke bär god frukt bliver avhugget och kastat i
elden.
20. Alltså skolen I känna dem av deras frukt.

Kommentar -

Om hela världen åt av FRUKTEN PÅ HOMOSEXUALITETENS TRÄD,
så,
Skulle inom HUNDRA ÅR hela Mänskligheten vara Utplånad -

ÄR DETTA EN GOD ELLER OND FRUKT ?

ALLTSÅ KALL NI KÄNNA DEM AV DERAS FRUKT !.

Arne Strand.

Postat av: Praktarkamraten

Publicerad 2017-06-13 11:51:06

Är Sveriges överbefälhavare den ende överbefälhavaren på jorden som går med i Pride-paraden?Tapper general, visst.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-13 14:05:21

Den paranormala sexualiteten som homokulturen driver leder till till död (som Arne Strand skriver) eftersom man väljer bort den normala uppgiften att skapa nytt liv.

Sodomin är ett tidstecken på att Ände-tiden (End Time) närmar sig slutet, då allt ska skapas nytt...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@"Praktarkamraten"
Torde säkerligen vara så, ja. Sveriges ÖB Sven Göransson ställer sig 2013 in i ledet av svenska samhällstopparna likt ÄB Antje Jackelén som med homosamboparen går Emmaus-vandringen http://tinyurl.com/y929fkpf
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv