MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Homosexuella utgör mindre än 2 % av befolkningen (ed.2)

Publicerad 2017-06-19 17:49:58 i HBTQ,


SVERIGES HOMOSEXUELLA ÄR VÄRLDSBÄST


MED PRIDE 2016 fick man med sig Kyrkan för Pride i många kyrkor. 2017 är det Pride i hela landet, ockå i Kloster och i Örebro Nicolai.

PRIDE I TV året om med programledare som i stor utsträckning också är homosexuella.

MYTEN 10 % Sedan Kinsey-rapporten har myten om att 10 % av befolkningen är homosexuella utvecklats till att vara en sanning.

FAKTA är att 1,7 % av befolkningen beräknas vara homosexuella. Studierna gäller USA men torde vara de fakta som också gäller Sverige. Se Gary Gates vid William´s Institute och hela Rapporten (pdf) 8 sidor.REFLEKTION KRING HOMOSEX-LOBBYN


DEN SVENSKA HOMOSEX-LOBBYN måste vara världsbäst i att marknadsföra sitt budskap "Störst är kärleken". Denna Pride-lobby hörs och syns hela året... inte bara i Kyrkan och Stockholm Pride.

STÖRST ÄR KÄRLEKEN... 1 Kor 13:13 handlar inte om den homofila kärleken, utan det handlar om den kärlek som är Guds kärlek, som går långt utöver all kärlek vi känner och får av fäder, mödrar, bröder, systrar, makar, vänner och älskande...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Pride, homosexuell, gay, lesbisk, bisexuell, transgender, Kinsey-rapporten, Gary Gates, William´s Institute ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt

dagar kvar till valetPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv