MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Jämförelser: Islam-Kristendom, Jesus och Muhammed

Publicerad 2017-06-09 18:58:38 i Islamisering,

PÅSTÅENDET att Muhammed och Jesus predikade ett moraliskt likvärdigt budskap är nonsens.

Påståendet att all religion är likvärdiga är likaså nonsens. Den här typen av nonsenspåståenden är inte sällan politiskt korrekta.

Inte minst i dessa dagar när terrordåden slår till mot Paris, London, Manchester och Stockholm.

"Det här har inget med islam att göra" är vad ledande politiker säger efter varje terrorattack. Man gör ingenting för att stoppa terrorn. Det enda statsminister Löfven och hans europeiska kollegor gör är att tala om sina länders sammanhållning och värme i alla dessa samlingar med ljus, blommor och nallebjörnar...

När ledarna endast ägnar sig åt nonsens, må alla som ser denna politiska ansvarslöshet agera och alla som ser sanningen om allt detta nonsens motargumentera.

LÅT OSS helt kort jämföra Jesus & Muhammed för ett ögonblick...

LÅT OSS framför allt ta till oss faktisk kunskap med förslagsvis denna utförliga faktasamling...

FOTNOT
Ovanstående länk till TheReligionOfPeace.com har fakta för flera studietimmar.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Jesus, Muhammed, Kristen tro, Islams tro ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv