MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Lotta Gröning: DÖ och den bordlagda demokratin

Publicerad 2017-06-02 09:57:25 i Demokrati,

MEDIA har tappat sitt uppdrag. Roten till situationen idag är Decemberöverenskommelsen. Den bordlade demokratin. Den bidrog också till att Alliansen försvann. De låg i hängmattan och läste böcker och slickade såren. De hade ingenting att säga. Stefan Löfvens regering som blev utsedd kunde inte sina frågor i ett allvarligt parlamentariskt läge där man får börja om från början...

I inget annat europeiskt land hade Decemberöverenskommelsen varit möjlig. Att man lägger demokratin åt sidan; det är lite Öststatsaktigt. Ingen ifrågasatte uppgörelsen. Media följde bara upp detta; makten gick före demokratin. Det stora hotet var Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson...

Det allvarliga samhällsläget vi lever i just nu är att klyftorna växer i alla samhällssektorer; vård, skola, omsorg, pensionärer, stad och landsbygd, etc i alla områden...
AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: demokrati, makt, decemberöverenskommelsen, media, samhällsklyftor, Alliansen, regeringen, Stefan Löfven, Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, DGS-TV, Patrik Engellau, Jens Ganman, Lotta Gröning ::

Kommentarer

Postat av: Martin

Publicerad 2017-06-02 12:48:25

Patetiskt. DÖ kom otroligt sent, som ett symptom, inte som en orsak.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv