MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Många kristna överens med kulturmarxismen

Publicerad 2017-06-04 02:41:00 i Profetiskt,

Anmärkningsvärda resultat i undersökning från USA bland praktiserande kristna:
61% håller med idéer som är rotade i nyandlighet.
54% resonerar med postmodernistiska synpunkter.
36% accepterar idéer från marxismen.
29% tror på idéer baserade i sekularismen.

Många praktiserande kristna är alltså överens med marxismen. Barna Group har i den aktuella USA-undersökningen påvisat influensen av postmodernism, sekularism och "nyandlighet" i kyrkorna.


Barna Group: Research Competing Worldviews Influence Todays Christians och Christianity Today: Many Practicing Christians Agree Marxism WorldviewsUNDERSÖKNINGEN publ. under maj månad gäller USA-kyrkor, men torde också spegla förhållandena i den svenska kristenheten.

KYRKORNAS UPPDRAG att ockå vara en profetisk röst i tiden saknas på grund av man låtit sig påverkas & beblandas av diverse världsbilder. Den äktkristna autenticiteten saknas. Vem lyssnar till en generaldirektör som Antje Jackelén?


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: kristna, kyrkor, församlingar, samfund, marxism, kulturmarxism, sekularism, postmodernism, nyandlighet ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-06-04 09:43:15

Kristenheten i Världen i Dag,
är en Fallen Människogjord Religion i konformitet med Världen,
den har blivit en Andlig-Själisk Sköka,
bolande med Världsmakten.
Det är alltså frågan om en Falsk Kristendom som den Praktiserar.

I Korthet.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-04 12:56:40

Objektivt sett representerar kyrkor och samfund flera olika världsbilder. Nästa projekt för Barda Group är islam och kyrkorna.

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-06-04 22:11:18

Marxism är en mycket falsk och förljugen låtsaskopia av Kristendom.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-04 23:06:06

Därför ser man också hur marxismen, kultur-marxismen, feminismen, socialismen och socialdemokratin möter upp i kyrkligt engagemang...

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-06-05 09:09:39

JAG Citerar -

Postat av: Klartext
Publicerad 2017-06-04 22:11:18
Marxism är en mycket falsk och förljugen låtsaskopia av Kristendom.
Postat av: MXp
Publicerad 2017-06-04 23:06:06
Därför ser man också hur marxismen, kultur-marxismen, feminismen, socialismen och socialdemokratin möter upp i kyrkligt engagemang...
Slut Citat.

Kommentar - Ja Satan kallas ju för GUDS APA.

Vänsterns - FRIHET - JÄMLIKHET-BRODERSKAP är ju tagna från Bibeln.

De är Självbedragna Bedragare.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-05 10:10:19

Islamiseringen av Europa med stöd av kyrkan! Se imamen i Gävle som gjort moské av kyrka.

Eddie Omar har ett & annat att säga
http://tinyurl.com/y77pxmt5
http://tinyurl.com/ydxzhown

............

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv