MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Muhammed gör muslimer upprörda

Publicerad 2017-06-13 14:24:00 i Muhammed,"DEN PERFEKTA MANNEN"
* Gifte sig med en 6-åring
* Slavägare
* Våldtäktsman
* Halshögg 600 judar på en dag
* 13 fruar
* Torterade och dödade otroende

Om annonstavlan säger DON WOODSMALL - som har ett företag LightPoint Impressions - att han sålt den till en "grupp av patriotiska amerikaner" som vill vara anonyma.

Woodsmall säger: "Efter att ha pratat med ett halvt dussin islamiska forskare och mottagit och granskat många citat från islamisk lag och litteratur var jag övertygad om att varje punkt som anges på skylten var historiskt och faktiskt sant".

Så länge muslimerna inte bevisar att det som står på annonspelaren är fel, får den stora motorvägsskylten stå kvar, enligt Woodsmall.


RELATERAT Petterssons: Bevisa att det är fel, så tar jag bort den

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Muhammed, slavägare, våldtäktsman, tortyr, halshuggning, Don Woddsmall, Indianapolis ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv