MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Syrien/polsk aktivist: "Sverige är förlorat"

Publicerad 2017-06-12 09:03:07 i Islamisering,

Intervju med MIRIAM SHADED: "Ligger allt hopp för Västeuropa enbart i orden "Zero Tolerance"?"

Miriam Shaded svarar: "Ja, det finns hopp. Vi är än så länge flera än muslimerna i Europa. Det verkar som om vi för närvarande har en mycket bra chans, om vi tillämpar principen om 'nolltolerans; och om vi verkligen genomför den.

Om policyn för multikultur och politisk korrekthet fortsätter, kommer Europa att falla, och vi kommer att förlora flera länder som vi redan har förlorat Sverige."

KÄLLOR Gates of Vienna: Zero Tolerance for Islam och Vlad Tepes: Syrian/Polish activist tells Europe what it needs to do about Islam.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Miriam Shaded, nolltolerans, islam, Sverige, multikultur, politisk korrekthet ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-06-12 11:36:30

SVERIGE FÖRLORAT !.

Ja - Mänskligt är det så !.

Den enda som kan rädda Sverige Nu Är GUD.
Men det måste ske genom VÅLDSAMT STRAFF,
över dem som HAR FÖRSTÖRT SVERIGE.

DE Kristna måste lämna sina KYRKOSYSTEM och,
Gå Till Friheten i Den Helige Ande,
utanför dem,
så de kan agera som En KROPP/Organism i Den Helige Ande.

De KRISTNA I GUDS VILJA,
ÄR DE ENDA SOM KAN LYFTA UPP SVERIGE IGEN,
GENOM GUDS UPPSTÅNDELSEKRAFT I HERREN JESUS KRISTUS.

I korthet.

Arne Strand.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-06-12 11:37:58

Jag anknyter till min kommentar ovan -

http://lighthouseprophecy.com/godly-structure-ignites-gods-power/

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-06-12 13:27:03

(1) POLITISKT SETT kan Frankrike, Tyskland och Storbritannien räddas, säger Miriam Shaded, men Sverige är förlorat. Det som kan stoppa upp utvecklingen är, säger hon, "Zero Tolerance".

(2) ANDLIGT SETT kan Sverige räddas som Arne Strand skriver. Vi vet att HERREN ger av sin Ande inte till system och organisationer utan till människohjärtan. Många är de kristna i Sverige som lever sina gudsrikesliv där man låter Herren bygga församlingen.

Dessutom är det så att också många levande kristna finns kvar i systemen. Det normala är att låta (Hebr 13:13) Herrens Ande leda oss ut "utanför lägret".

För somliga präster och pastorer är det omöjligt att avvika från den samhällsanda som styr samfund & kyrkor.

PS
Konkret har jag dyrbara erfarenheter av att ha varit både kyrkoadjunkt, komminister och kyrkoherde i Svenska kyrkan, och upptäckte inte förrän efter 30 år att kyrkans tro och lära var allmänna opinionens doktriner. Som kyrkoherde blev det uppenbart att jag inte kunde avvika från den urkunds-förfalskning som råder i "Salighets-verket". Så lämnade jag denna officiella kyrka 1999. I snart 20 år är jag fri att låta Guds Ord få leda och regera. Samtidigt som jag vet om att mången "lekt och klerk" finns i kyrkan.

//Dag Selander

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-06-16 21:05:12

Som kyrkoherde blev det uppenbart för Dag Selander att han inte kunde delta i den urkunds-förfalskning som råder i "Salighets-verket", Svenska Kyrkan. Redan 1999 lämnade han sina uppdrag där.

Starkt beundransvärt att stå upp Rakryggad
- för verklig och sann Kristen Tro.

En Rese!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv