MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Den internationella kvinnodagen och Svensk Kvinnochauvinism

Publicerad 2017-03-08 09:38:00 i Feminism,

KVINNOCHAUVINISMEN i Sverige har utvecklat sig vida värre än de sämsta och värsta uttrycken för Manschauvinismen i historien.

Kvinnochauvinismen har med extrem feminism blivit Sveriges kultiska ideologi som alla måste erkänna, vilket tydligt märks i Riksdagen. Den politiker som inte säger sig vara feminist blir därför "extremist" och "rasist"; det är verkligheten a la Schyman-Sahlin-Wallström-Löfven-feminismen.
KVINNOCHAUVINISMEN har bidragit till världens första feministiska regering, säger man.

ATT VARA KVINNA i kvinnochauvinismens Sverige innebär att hon har makt, all makt och maktanspråk.

HON ÄR i sin överlägsenhet makthavare i ett land där det inte finns plats för en människa att vara man.

ATT VARA MAN i kvinnochauvinismens Sverige är som att vara icke-muslim i en islamisk stat. Han är rättslös och utan yttranderätt.

ATT INTE ERKÄNNA kvinnochauvinismen med sin inbyggda kultiska statsfeminism leder till utanförskap i åsiktskorridoren.

ATT INTE ställa upp för denna ideologi vedergälls med diverse politiska bannbullor.

KVINNORNAS MAKTSPEL kan sägas vara ett maktspel utövat i Super-Allsvenskan medan männen kan ses dribbla med maktens utanförskapare i division 7.

ATT HÄVDA ATT MÄN & KVINNOR ÄR "JÄMLIKA & OLIKA" (enligt det bibliska tänkandet) betraktas givetvis av feminismen som religiös fanatism och ses som uttryck för amsagor.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Kvinnochauvinism, extremfeminism, feministregering, feminism, utanförskap, jämlika & olika, jämställdhet, jämlikhet :: Update 18:40 ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-03-08 20:10:26

... Oj, oj, oj ...

Skräcktablå över
Ett gäng ensamma urspårade damer - feminister.
Postat av: nobody

Publicerad 2017-03-08 23:43:35

M.a.o. Bränn behån men behåll burkan!

P.S: ”Örngott - Vi måste höja våra röster (Tjejer)”: https://www.youtube.com/watch?v=HZaWl5BI_xY

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-03-09 09:31:36

Den Socialdemokratiska Djävulen,
kommer nu som Kvinna !.

Värre Djävul finns nog inte ?.

De Sanna Kvinnorna i Sverige har nog nu fått något att Bita i,
som en Kristen Kvinna i USA skrev -

"Let me be the Woman I was ment to be" !.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-03-09 09:50:52

(S)kränfockarnas & extremistfeministernas röst förstärks av den mediala propaganda-apparaten. Det politiskt korrekta credot utnyttjar kvinnochauvinismen.

Faktum är att majoriteten kvinnor vill vara kvinnor. Miljoner kvinnor i Sverige menar: "Låt mig få vara den kvinna jag var ämnad att få vara"
------------------

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontaktdagar kvar till valet

VALFRÅGAN den 9 sept 2018:
När en Regering vill byta ut sitt folk,
då måste Folket byta ut regeringen!

Regeringskansliet

Bedrägeriet mot svenska folketMerit_WagerPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv