MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kvinnor, försvara er! Försvara era döttrar och barnbarn

Publicerad 2017-03-02 10:47:01 i Feminism,


KVINNOR! Ni kvinnor är halva befolkningen, varför reagerar inte feministerna på de dagliga sexuella övergreppen av den importerade våldskulturen?

VAR är protesterna mot våldtäktskulturen som hotar säkerheten och friheten?
FÖRSVARA ER! Använd de vapen ni har!
RÖSTA BORT kvinnovåldet! Rösta Nej till våldtäktskulturen!
HUR? röstar ni då? På Fi? På Wallström?


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Pat Condell, feminister, feminism, försvar, våldtäktskultur ::

Kommentarer

Postat av: Martin

Publicerad 2017-03-02 11:15:32

Det bästa sättet för kvinnor att försvara sig är att säga till sina män att försvara dem och att stödja männen i detta.

Den här sortens postmoerna tänkande att kvinnor skall försvara sig själva leder ingenstans. Postmodernismen och det liberala samhället var ett stort misslyckande. Vilket vi kan se ge på de fallande födslotalen och oförmågan att försvara sig mot invasion.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-03-02 11:27:00

MARTIN, så talar en man. Män & kvinnor är olika och lika. Olika roller. Kompletterande varandra. Men detta tänkande finns inte annat än i en minoritetsbärare som du & jag.

Svar: RÄTTELSE: ... ""än i minoritetsbärare..." //DSr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dag Selander

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-03-02 21:30:08

Jag citerar -

"KVINNOR! Ni kvinnor är halva befolkningen, varför reagerar inte feministerna på de dagliga sexuella övergreppen av den importerade våldskulturen?" - Slut Citat.

Kommentar -

Att erkänna sina Fel är inte lätt för det styrande Socialistiska/Feministiska Etablissemanget.

Det kommer aldrig att ske förrän,
Det Styrande Etablissemanget står utan alternativt och är Knäckt/Besegrat.

Arne Strand.

Postat av: Alexis

Publicerad 2017-06-10 12:55:02

Svenska kvinnor är inte värda försvara. Dom vill ju faktiskt inte det heller. Tvärt om så hatar dom svenska män. Så säger någon då, men det är inte alla svenska kvinnor som hatar svenska män. Nej, men värstingarna är inte dom som hatar, det är dom som står sidanom och låter ondskan fortgå mot svenska män. Svenska kvinnor är dock i allmänhet högfärdiga, bortskämda, arroganta, självcentrerade, och skyller ofta sina dumheter på andra. Så mig kan dom akdrig räkna med i skarpa lägen. Dom får klara sig själva bäst f*n dom vill.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv