MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Ny tsunamivåg med 15 miljoner afrikaner

Publicerad 2017-03-28 20:16:44 i Invandringspolitik,En tsunamivåg av migranter drog 2015 in över Europa och skapade enorm förödelse i samhället och politiken. Nu kommer nästa stora våg. Det kommer med stor sannolikhet att leda till en kraftig ökning av antalet illegala invandrare.

15.000.000 afrikaner över fyra år! Under 2015 kom de från Mellanöstern och Asien genom Grekland. Den nya tillströmningen kommer huvudsakligen från Afrika. Vägen in i Europa sker genom Italien. År 2016 kom drygt 180.000 av dessa invandrare till Italien.

Italienska myndigheter bedömer att siffran i år kommer att växa till 250.000 - och de kan vara många flera. Defense Intelligence i Österrike, granne med Italien, följer utvecklingen noga och uppskattar att 15 miljoner afrikaner kommer att ta sig in i Europa under de kommande fyra åren!

En svindlande siffra. Endast en liten del av dessa invandrare är flyktingar i behov av skydd. De flesta av dem är ekonomiska migranter som söker ett bättre liv. Många nekas asyl. Men de flesta av dem är fortfarande i Europa helt olagligt.
MERA Se Den Korte Avis: Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner är på väg mot Europa...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: asylsökande, migranter, afrikaner ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv