MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Ny tsunamivåg med 15 miljoner afrikaner

Publicerad 2017-03-28 20:16:44 i Invandringspolitik,En tsunamivåg av migranter drog 2015 in över Europa och skapade enorm förödelse i samhället och politiken. Nu kommer nästa stora våg. Det kommer med stor sannolikhet att leda till en kraftig ökning av antalet illegala invandrare.

15.000.000 afrikaner över fyra år! Under 2015 kom de från Mellanöstern och Asien genom Grekland. Den nya tillströmningen kommer huvudsakligen från Afrika. Vägen in i Europa sker genom Italien. År 2016 kom drygt 180.000 av dessa invandrare till Italien.

Italienska myndigheter bedömer att siffran i år kommer att växa till 250.000 - och de kan vara många flera. Defense Intelligence i Österrike, granne med Italien, följer utvecklingen noga och uppskattar att 15 miljoner afrikaner kommer att ta sig in i Europa under de kommande fyra åren!

En svindlande siffra. Endast en liten del av dessa invandrare är flyktingar i behov av skydd. De flesta av dem är ekonomiska migranter som söker ett bättre liv. Många nekas asyl. Men de flesta av dem är fortfarande i Europa helt olagligt.
MERA Se Den Korte Avis: Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner är på väg mot Europa...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: asylsökande, migranter, afrikaner ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv