MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SVERIGE DÖR AV MÅNGKULTUR

Publicerad 2017-03-04 20:20:00 i Sverige,

DET ÄR BARA KISTLOCKET som ska spikas på. Dödsrosslingarna från en döende nation är skrämmande.

DÖDSRUNAN ÖVER SVERIGE blir en tragisk läsning. OCH migrationen och kulten av mångkulturen återfinns som dödsorsaker i ett dödsbevis vi snart nog får ta del av.

Trailer (01:32) Sweden, Dying to be Multicultural

DOKUMENTÄR (63 min):


SWEDEN - DYING TO BE MULTICULTURAL from Two Raven Films on Vimeo.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Sverigebilden, Fake News, Pelle Neroth Taylor, Sweden - Dying to be Multicultural, Migration, Migrationspolitik, SwebbTV, svensk fanatism :: Update 5/3 13:30 ::

Kommentarer

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-03-05 10:47:14

Det ser allt annat än ljust ut för vårt kära fosterland Sverige.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-03-05 11:28:34

Ja, Hans, lyssnar man på andra mediala källor än PK-elitens i de etablerade sammanhangen, så syns läget för Sverige allt annat än ljust.

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-03-05 22:12:50

Det är väl alldeles självklart att Socialdemokraterna ämnar förstöra Sveriges hela Arv från Fäderna.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontaktdagar kvar till valet

VALFRÅGAN den 9 sept 2018:
När en Regering vill byta ut sitt folk,
då måste Folket byta ut regeringen!

Regeringskansliet

Bedrägeriet mot svenska folketMerit_WagerPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv