MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Varför är muslimerna i Sverige och på Råslätt?

Publicerad 2017-03-21 20:34:23 i Islamisering,

ETT STORT ANTAL MUSLIMER är i Sverige inte som välfärdssökare, inte egentligen som asylsökande, inte heller som flyktingar, utan ett stort flertal har "exporterats" till Sverige för att islamisera landet.


Varför ta in muslimer? Varför ta in muslimer som inte kan sluta upp med att våldta massor av kvinnor?

Hur kan politikerna tillåta detta mot sitt eget land? Varför acceptera detta när muslimer inte vill införlivas i Sverige?

Vad Makteliten inte tycks begripa är att troende muslimer hatar den svenska kulturen; se Mohamed Omar på YouTube. Man har ett enda mål, nämligen att infiltrera landet och ersätta demokratin med sharialagstiftning. DETTA är deras mission.
PÅ RÅSLÄTT - ett av landets utsatta områden med cirka 5.400 invånare återfinns bloggaren bland de 7 % (c:a 400) medborgare som inte har utländsk bakgrund; en svensktalande minoritet i stadsdelen med över 50 språk.

RÅSLÄTT är kanske det minst Utsatta området bland landets 52 "no-go-zoner". Det största problemet har de hitflyttade kristna från Mellanöstern och Afrika. De har flytt från islamsk förföljelse. Nu upplever många ångest, oro, rädsla att möta och känna igen jihadister bland 1.000-talet araber/muslimer i området.

KRISTNA VÄNNER från t.ex. Teheran, Mosul, Asmara, Kairo, Addis Ababa, Assyria, Syriano berättar hur man kommit till ett Sverige man trodde skulle bli en fristad. Men nu upplever man otrygghet och fruktan. Man går helst inte en fredag och handlar på Willys för att slippa möta dem man förknippar med jihadister.

VARFÖR i Sverige och på Råslätt? Målet och missionen är att göra Sverige och Råslätt till Europas första islamiska stat, Sveriges Islamiska Republik.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: islamisering, kalifat, ummah, svenskhat, västofobi ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-03-22 19:00:39

Jönköpings RÅSLÄTT -

Stadsdel med 5.400 invånare,

400 med svensk bakgrund; en svensktalande minoritet i Råslätt bland 50 olika språk.

Tål att djupt begrunda.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv