MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Varför är muslimerna i Sverige och på Råslätt?

Publicerad 2017-03-21 20:34:23 i Islamisering,

ETT STORT ANTAL MUSLIMER är i Sverige inte som välfärdssökare, inte egentligen som asylsökande, inte heller som flyktingar, utan ett stort flertal har "exporterats" till Sverige för att islamisera landet.


Varför ta in muslimer? Varför ta in muslimer som inte kan sluta upp med att våldta massor av kvinnor?

Hur kan politikerna tillåta detta mot sitt eget land? Varför acceptera detta när muslimer inte vill införlivas i Sverige?

Vad Makteliten inte tycks begripa är att troende muslimer hatar den svenska kulturen; se Mohamed Omar på YouTube. Man har ett enda mål, nämligen att infiltrera landet och ersätta demokratin med sharialagstiftning. DETTA är deras mission.
PÅ RÅSLÄTT - ett av landets utsatta områden med cirka 5.400 invånare återfinns bloggaren bland de 7 % (c:a 400) medborgare som inte har utländsk bakgrund; en svensktalande minoritet i stadsdelen med över 50 språk.

RÅSLÄTT är kanske det minst Utsatta området bland landets 52 "no-go-zoner". Det största problemet har de hitflyttade kristna från Mellanöstern och Afrika. De har flytt från islamsk förföljelse. Nu upplever många ångest, oro, rädsla att möta och känna igen jihadister bland 1.000-talet araber/muslimer i området.

KRISTNA VÄNNER från t.ex. Teheran, Mosul, Asmara, Kairo, Addis Ababa, Assyria, Syriano berättar hur man kommit till ett Sverige man trodde skulle bli en fristad. Men nu upplever man otrygghet och fruktan. Man går helst inte en fredag och handlar på Willys för att slippa möta dem man förknippar med jihadister.

VARFÖR i Sverige och på Råslätt? Målet och missionen är att göra Sverige och Råslätt till Europas första islamiska stat, Sveriges Islamiska Republik.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: islamisering, kalifat, ummah, svenskhat, västofobi ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-03-22 19:00:39

Jönköpings RÅSLÄTT -

Stadsdel med 5.400 invånare,

400 med svensk bakgrund; en svensktalande minoritet i Råslätt bland 50 olika språk.

Tål att djupt begrunda.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv