MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Stefan Löfven och Terrordådet i Manchester

Publicerad 2017-05-25 11:11:00 i Politik,

ISLAM bär skulden för de flesta terrordåden något som måste klargöras en gång för alla inte minst nu efter måndagskvällens jihad-terrorattack i Manchester.


I RIKSDAGEN och i Parlamenten i Europa talar nationernas ledare i korta tal om dåden och dödsoffren med en minuts tystnad. För två månader sedan gjorde vi detsamma för offren i Stockholm. I december för de i Berlin. Och tidigare, för dem i Nice, Bryssel, Paris, Köpenhamn ... Listan blir oändlig. Och varje gång hör vi samma ihåliga ord av chock och sorg och hur oförståelig allting är. Men vi hör aldrig sanningen: Orsaken till all denna blodsutgjutelse, allt detta elände, all denna smärta och sorg är islam. Istället för sanningen får vi krokodiltårar. Vi måste sluta lyssna på dessa plattityder; sanningen förblir att inget dåligt träd bär god frukt. Vad vi bevittnar är ren islamisk praxis. Det är Koranen som uppmanar att "slå med terror in i hjärtat av icke-muslimer" (Sura 8:12). Det är den så kallade profeten Muhammad som ropade till sina anhängare: "Jag har gjorts segerrik genom terror" (Bukhari, 4.52.220).

Islam är inte en fredsälskande religion, utan en ond totalitär ideologi. Islam vill att alla icke-muslimer ska lämna in. Det är helt oförenligt med frihet och mänsklig anständighet. Den predikar hat, förökar våld och är barbarisk och våldsam av naturen.
Och också våra egna friheter och demokratiska friheter för att undergräva vår demokrati och röra oss om dessa friheter. Bygger moskéer och islamiska skolor, ofta med saudiska pengar, där hat mot Väst predikas. Missbrukar vårt rättssystem för att trakassera sina kritiker. Det beter sig som en femte kolonn mitt ibland oss. Det är inte global uppvärmning som hotar världen. Det är global islam. Attack efter attack, oskyldiga människor dödas. Alla är ett mål. Det är absolut oacceptabelt att det fortfarande finns politiska ledare och medier som ignorerar problemet. De vill att medborgarna ska tro att islam är en fredsbevarande religion och att det bara finns några islamiska extremister som förstör allt för alla. Men låt er inte luras. Opinionsundersökningar i Europa visar att inte en så liten andel muslimer finner islamiska regler viktigare än våra sekulära demokratiska lagar.

Det är omöjligt för den islamiska ideologin att assimilera i ett fritt samhälle. Människor kan assimilera; En ideologi kan inte. Vi borde inte importera den längre till våra samhällen. Inte för att vi hatar folket, utan för att vi har ett problem med en ideologi som är helt oförenlig med friheten. De som sår islam måste inse att de kommer att skörda terrorism och barbari ur sharialagen, med förtryck av kvinnor, kristna, judar, apostater och islamkritiker.

PEW FORUM avslöjade förra månaden något som verkligen var chockerande. Världen blir allt mer islamisk. Mellan idag och 2060 kommer antalet muslimer att växa med 70 procent. Det är mer än dubbelt så många som kristna, tre gånger så många som hinduerna samt nästan fem gånger så många som judar. År 2060 kommer islam att ha nästan lika många anhängare som kristendomen. Och snart det största trossystemet på jorden. I många västeuropeiska länder växer befolkningen bara på grund av invandrare. Och många av dessa är islamiska. Muhammed är redan det mest populära namnet bland nyfödda pojkar i större städer i Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Belgien och på andra håll. Islam använder alla de verktyg som den kan lägga sina händer på. Vapen och bomber, knivar och bilar och flygplan. Men även demografi och invandring.

FÖRRA ÅRET passerade över 180 000 människor i rangliga båtar från Libyen till Europa. Och det här är bara början. Förenta nationerna förväntar sig att Afrikas befolkning fyrdubblas i slutet av seklet. Från 1 miljarder idag till 4 miljarder. En tredjedel av afrikanerna vill lämna sina egna länder. Många av dem är islamiska. Och många vill flytta norrut. Om Västeuropa fortsätter med sin nuvarande öppna dörrpolitik, står befolkningen på den europeiska kontinenten i fara för att ersättas och dess nationer koloniseras och islamiseras. Inte längre europeiskt, men en provins i Afrika.

FÖR ATT RÄDDA OSS själva från grymheter som den som just begåtts i Manchester och för att stoppa processen med att ersätta befolkningen i Europa är det följande det absolut viktigaste vi borde göra:

1. Inse att islam är problemet och börja de-islamisera våra samhällen. Inga islamiska skolor längre, ingen hatförkunnelse. Vi står inför ett existentiellt hot och bör behandla det som sådant.

2. Avsluta all invandring från islamiska länder. Nog är nog! De invandrare som redan finns i våra nationer är välkomna att stanna, men bara om de helt följer våra värderingar, vår konstitution, våra lagar. Om de begår brott eller börjar agera enligt sharialagen bör vi utesluta dem på en gång.

3. Bli av med politisk korrekthet. Vi borde inte låta islam utnyttja våra friheter och våra konstitutionella rättigheter bara för att avskaffa dem. Det är naivt och farligt att ge rättigheter till en totalitär ideologi som, om den kommer sin väg, vill beröva oss av våra rättigheter.

Vi bör inse att islam har förklarat krig mot oss, men att vi aldrig kommer tillåta det att vinna! Islam hatar och dödar oss. Och ingen skyddar oss. Våra ledare förråder oss. Låt oss börja agera modigt, göra vår plikt och de-islamisera våra nationer för att skydda oss och förbli ett fritt folkSTEFAN LÖFVEN höll inte ovanstående tal . . .
DET TAL HAN BORDE HA HÅLLIT återfinns på Gates Of Vienna igår den 24 maj 2017 här
AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Stefan Löfven, terrordåd, jihadism, islamism, Pew Forum, sharia, demokrati, yttrandefrihet :: Update 16:58 ::

Kommentarer

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2017-05-25 16:58:18

Google & Facebook visade sig inte alls acceptera länkar till Geert Wilders på Gate of Vienna, men nu 5½ timmar efter publiceringen tycks det gå att länka via http://tinyurl.com/lnntsv4

//MXp Dag Sr
-------------------

Postat av: Ralph Haglund

Publicerad 2017-05-25 17:55:14

Den webbsajten http://gatesofvienna.net/ baseras på den senaste gången islam anföll kristendomen - de kristna insåg faran och vann. Nu har den europeiska kristendomen tagit slut, nämns aldrig av massan av politiker medan kristendomens präster redan halvvägs konverterat till islam och säljer kyrkorna till muslimerna som historiska souvenirer.

Läs gärna om attackerna:

https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Vienna


https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Vienna

Politikerna försöker lösa något problem med att importera
muslimer, som huvudsakligen fortplantas via incest.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-05-25 18:11:57

DET KOMMER EN NY VÄRLDSLEDARE !

Den Kristne Världskonungen.


Daniel, 12 Kapitlet
Fortsättning av föregående uppenbarelse:Mikaels strid för Israel; uppståndelsen och ändens tid.

1. På den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten som står
såsom försvarare för dina landsmän; och då kommer en tid av nöd,
vars like icke har funnits, allt ifrån den dag då människor
blevo till och ända till den tiden. Men på den tiden skola av
ditt folk alla de varda frälsta, som finnas skrivna i boken.

Johannes uppenbarelse kap.12 versarna -

7. Och en strid uppstod i himmelen: Mikael och hans änglar gåvo sig
i strid med draken; och draken och hans änglar stridde mot dem,
8. men de förmådde intet mot dem, och i himmelen fanns nu icke mer
någon plats för dem.
9. Och den store draken, den gamle ormen, blev nedkastad, han som
kallas Djävul och Satan, och som förvillar hela världen; han blev
nedkastad till jorden, och hans änglar kastades ned jämte honom.

Kommentar - Den Onde kommer förlora men mycken Blod kommer att utgjutas.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontaktdagar kvar till valet

VALFRÅGAN den 9 sept 2018:
När en Regering vill byta ut sitt folk,
då måste Folket byta ut regeringen!

Regeringskansliet

Bedrägeriet mot svenska folketMerit_WagerPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv