MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

USA och CIA sköt ned Malaysia Airlines Flight 17

Publicerad 2017-05-23 13:57:00 i CIA,

Malaysia Airlines Flight 17 kraschade i Ukraina den 17 juli 2014 kl 16:15 och alla 298 passagerare omkom.


RT.comPresident Putin passerade alltså med sitt presidentplan bara 5 minuter från det nerskjutna planet. Man har spekulerat om det var Putin som skulle skjutas ner och att Putin var målet.

Ukrainas Flygledare beordrade Putinplanet att ändra sin kurs till att flyga över Östra Ukrainas krigsområde. För att kunna skylla på de så kallade Rebellerna. CIA och USA torde sannolikt vara de skyldiga aktörerna i MA17-historien.

KÄLLA Se: MH17 från Pravda Report.


H/T Arne Strand

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Putin, Malaysia Airlines Flight 17, Ukraina, CIA, USA ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-05-23 20:52:30

Jag citerar från Bibeln -

"Hesekiel, 38 Kapitlet
Gogs härnadståg.

1. Och HERRENS ord kom till mig; han sade:
2. Du människobarn, vänd ditt ansikte mot Gog i Magogs land, mot
hövdingen över Ros, Mesek och Tubal, och profetera mot honom
>1 Mos. 10,2 f. Hes. 27,13 f. Upp. 20,8 f.
3. och säg: Så säger Herren, HERREN: Se, jag skall komma över dig,
Gog, du hövding över Ros, Mesek och Tubal.
>Hes. 39,1 f." - Slut citat.

Kommentar - I alla kommentarer jag läst från USAs så kallade Kristna,
så tror man att - PUTIN - är Gog och Magog är del av Ryssland.

Detta gäller även en del Så kallade Kristna kommentatorer här i Sverige,
som tror att - Putin - Är Gog.

Det är alltså Gog och Magog som startar det 3e Världskriget,
Så tror man att PUTIN är Gog så tycker väl USA att det är värt att skjuta ner ett civilt Passagerarplan med denne ombord.

Men enligt en SYN jag hade i början på 90-talet så är GOG den Japanske Militära BeFälhavaren och Magog är Kina.
(Jämför med Tailands huvudstad - Bankok.
Tailändarna utvandrade från Kina för cirka 800-år sedan och,
det bor fortfarande tiotals miljoner Taifolk i Nuvarande Kina).

I korthet.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv