MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kyrkovalet: ex-muslimen Mohamed Omar röstar SD

Publicerad 2017-09-07 19:34:00 i Kyrkoval,

"Ärkebiskopen Antje Jackelén anser inte att Muhammed är en falsk profet.

Om han inte är falsk, så är han sann. Och hur, om jag får svära i kyrkan, hur FAN går det ihop med kristen tro? Det gör det inte. Men hon bryr sig inte", skriver Mohamed Omar på Facebook.Mundoteka

Den 17 september är det kyrkoval.

Jag minns när biskop Eva Brunne föreslog att krucifixet i Sjömanskyrkan skulle ersättas med en pil mot Mecka.

Ärkebiskopen Antje Jackelén anser inte att Muhammed är en falsk profet. Om han inte är falsk, så är han sann.

Och hur, om jag får svära i kyrkan, hur FAN går det ihop med kristen tro?

Det gör det inte. Men hon bryr sig inte.

Antje skrev också en artikel ihop med en imam och ledare för Muslimska brödraskapet i Sverige, samtidigt som hon inte vill ha något med SD att göra, ett parti som värnar Sveriges kristna tradition, för att detta parti har "fel värdegrund". I artikeln, som publicerades i DN, förvränger man Koranen för att få den att framstå som fredlig.

Jag är ateist, jag tror inte på någonting övernaturligt alls, men som svensk är jag kulturkristen, och jag tycker att detta arv angår oss alla som svenskar, våra förfäder är begravda under korset. Och eftersom jag har varit muslim vet jag att kristendomen är en bättre religion än islam. Det gör ont i mig att se kyrkans ledare fjäska för islam.

Därför kommer jag att rösta på SVERIGEDEMOKRATERNA i kyrkovalet den 17 september. Gör det du också!


Mohamed/Eddie Omar har förhandsröstat i Kyrkovalet.

Sverigedemokraterna fick hans röst...

Vad säger? Sveriges kulturkristna? Vad säger de aktivt kristna, tro? Vad säger kulturmuslimen? Vad den troende muslimen säger vet vi...

KÄLLOR:
* Mohamed Omar på Facebook,
* Jag röstade på Sverigedemokraterna i kyrkovalet på bloggen Nyailconvito


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Mohamed Omar, Eddie Omar, islam, kyrkovalet 2017, SD, Sverigedemokraterna, Antje Jackelén ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-09-08 07:03:26

Ärkebiskopen är en Falsk Kristen.
Så är det i och med Socialdemokratin -
allt är och blir Perverterat.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv