MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SKAM & SCUM i Mainstream media & Svenska Akademien

Publicerad 2018-04-20 22:35:40 i Sverige,SKAM & SCUM med Sara Stridsberg i Akademien är ett avskyvärt SKAM-kapitel om att Skära Kukarna Av Männen.

'SKAM-rörelsen' grundades av Sara Stridsberg inspirerad av horan, feministidolen och mördaren Valerie Solanas. Hennes SCUM MANIFEST (pdf 26 sidor) är översatt av Sara Stridsberg, om vilken Karl-Olov Arnstberg insiktsfullt och avslöjande skriver.

KÖN, MAKT, HUDFÄRG, SEXUELL LÄGGNING... Det är det enda som idag ryms inom den svenska samtida kulturen.

Kön, makt, hudfärg, sexuell läggning... Och sen ännu mer kön, makt, hudfärg, sexuell läggning...

Det är outhärdligt. Och jag sörjer, skriver Jonas WE Andersson på FB.Det till synes oskyldiga lilla ordet 'feminism' som också blivit en politisk självklarhet bland PK-eliten har ytterst en ren diabolisk drivkraft i SCUM- och SKAM-ideologin.

Gud förbjude denna villfarelse! Vad landet behöver är den drivkraft som återfinns i Ungerns nya Grundlag från 2012.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: SKAM, SCUM, Svenska Akademien, Sara Stridsberg, kön, makt, hudfärg, sexuell läggning, feminism, Valerie Solanas, PK-eliten, Mainstream media, Jonas WE Andersson, Karl-Olov Arnstberg ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2018-04-21 21:02:01

Att Svenska Akademin valt in Sara Stridsberg, en kolportör av SCUM- och SKAM-ideologin, är ett diaboliskt bottennapp.

Ja, av obeskrivliga mått!

SCUM och Feministiska hatet mot män är djävulskt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv