MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Merzek Botros: "Salafismen ökar i Sverige"

Publicerad 2018-07-06 17:00:25 i Salafismen,

Dagen


Elever som vägrar dricka ”kristet” vatten. Unga killar som spottar på obeslöjade kvinnor. Salafismen växer sig starkare i Sverige. Bilden bekräftas av Merzek Botros, pastor i en arabisk församling.

På flera platser i Sverige har salafismen - en fundamentalistisk inriktning inom islam - vuxit sig allt starkare, skriver Försvarshögskolan i en rapport, som publicerades nyligen.

[ http://www.dagen.se/nyheter/ny-rapport-salafism-i-sverige-starkare-an-tidigare-1.1165732 ].Genom påtryckningar och hot påverkar salafister vardagen för både muslimer och andra i omgivningen.

I rapporten finns en rad avskräckande exempel, här är några som citeras av TT:
I Borås sätts unga från tidig ålder i koranskolor och får lära sig att inte beblanda sig med det motsatta könet. Enskilda elever dricker inte skolans vatten och får inte måla med vattenfärg eftersom vattnet är ”kristet”.

I Västerås förekommer religiös påverkan blandat med kriminalitet. ”Det kan handla om ett gäng grabbar som kommer in i en matbutik. Har kassörskan inte slöja på sig tar de vad de vill ha utan att betala, de kallar kassörskan för svennehora och spottar på henne”, berättar en polis i rapporten.

I Göteborg uppmanade salafister vid förra valet andra att inte rösta efter det var ”haram” (förbjudet).

[ http://www.dagen.se/nyheter/pastorn-merzek-botros-salafismen-okar-i-sverige-1.1167393 ].SVERIGE har blivit drömlandet i Europa för allehanda islamextremister.


H/T Daniel Berger


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-07-06 22:21:05

Sverige är inte Sverige längre utan har blivit invaderat av Socialdemokrati.


Nu är Sverige Socialdemokratien.


Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv