MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SENASTE NYTT Sverige 7:14

Publicerad 2018-07-10 02:20:47 i Valet 2018,

#Sweden7_14

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sverige7_14 Sverige7_14

UTDRAG Brev (9/7) från Lars Enarson:

Kära förebedjare i Sverige 7:14


Vi har under de sex månader som vi bett i Sverige 7:14 fått se enorma bönesvar i väljaropinionen inför valet 9 september. Enligt den senaste väljarundersökningen från Sentio för juli månad är SD Sveriges största politiska parti och dessutom kan nu SD, M och KD om de vill bilda en regering med egen majoritet i Riksdagen. Det är precis det vi bett och ber om! Vi måste tacka Gud för detta stora bönesvar!

Enligt junimätningen i YouGov har SD och M faktiskt t o m egen majoritet i Riksdagen även om KD åker ur. Så detta är också ett möjligt scenario. Men vi står fast vid att be om en ny regering i höst där både M och KD ingår tillsammans med SD och att denna regering kommer att välsigna Israel.

Problemet som kvarstår är att både M och KD i nuvarande läge fortfarande vägrar att bilda regering tillsammans med SD. Motståndet verkar vara speciellt stort inom KD. Men vi ska inte ge upp utan fortsätta be! Det finns också tecken på att en förändring redan är på gång.

I sitt tal i Almedalen var Ebba Busch Thor väldigt tydlig med att hon vill avsätta socialdemokraterna och regeringen Stefan Löfvén. Om resultatet i Sentios mätning står sig på valdagen kommer hon då att få välja mellan att antingen göra det och regera med SD eller gå med i en regering där Löfvén och Socialdemokraterna ingår på ett eller annat sätt. Låt oss be att hatet inom KD mot SD i ett sådant läge är mindre än motståndet mot socialdemokraterna så att de väljer SD före S! Ebbas tal tyder på att de kan komma att göra det om det verkligen gäller. Låt oss be!

Dessutom har SD nu meddelat att de backar på kravet på en folkomröstning om ett utträde ur EU under kommande mandatperiod. . Så låt oss fortsätta att be om ett under! Ingenting är omöjligt för Gud.SVERIGE 7:14 Uppropet utmanar böneväktare att be om ett politiskt mirakel i Valet 2018.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv