MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SENASTE NYTT Sverige 7:14

Publicerad 2018-07-10 02:20:47 i Valet 2018,

#Sweden7_14

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sverige7_14 Sverige7_14

UTDRAG Brev (9/7) från Lars Enarson:

Kära förebedjare i Sverige 7:14


Vi har under de sex månader som vi bett i Sverige 7:14 fått se enorma bönesvar i väljaropinionen inför valet 9 september. Enligt den senaste väljarundersökningen från Sentio för juli månad är SD Sveriges största politiska parti och dessutom kan nu SD, M och KD om de vill bilda en regering med egen majoritet i Riksdagen. Det är precis det vi bett och ber om! Vi måste tacka Gud för detta stora bönesvar!

Enligt junimätningen i YouGov har SD och M faktiskt t o m egen majoritet i Riksdagen även om KD åker ur. Så detta är också ett möjligt scenario. Men vi står fast vid att be om en ny regering i höst där både M och KD ingår tillsammans med SD och att denna regering kommer att välsigna Israel.

Problemet som kvarstår är att både M och KD i nuvarande läge fortfarande vägrar att bilda regering tillsammans med SD. Motståndet verkar vara speciellt stort inom KD. Men vi ska inte ge upp utan fortsätta be! Det finns också tecken på att en förändring redan är på gång.

I sitt tal i Almedalen var Ebba Busch Thor väldigt tydlig med att hon vill avsätta socialdemokraterna och regeringen Stefan Löfvén. Om resultatet i Sentios mätning står sig på valdagen kommer hon då att få välja mellan att antingen göra det och regera med SD eller gå med i en regering där Löfvén och Socialdemokraterna ingår på ett eller annat sätt. Låt oss be att hatet inom KD mot SD i ett sådant läge är mindre än motståndet mot socialdemokraterna så att de väljer SD före S! Ebbas tal tyder på att de kan komma att göra det om det verkligen gäller. Låt oss be!

Dessutom har SD nu meddelat att de backar på kravet på en folkomröstning om ett utträde ur EU under kommande mandatperiod. . Så låt oss fortsätta att be om ett under! Ingenting är omöjligt för Gud.SVERIGE 7:14 Uppropet utmanar böneväktare att be om ett politiskt mirakel i Valet 2018.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv