MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

OLOF PALME ska ha varit i livet fram till 2016. Då var han 89 år.

Publicerad 2018-06-30 16:42:55 i Olof Palme,

Inblick

Se tidskriften DSM: Syndabocken av Jan Gillberg.

Texten SYNDABOCKEN - Alla spår leder till Christer Pettersson (pdf) DSM Nr 2, 2018, sid 8f.


Synnerligen fascinerande är tankarna kring FAKE MURDER och MÄRKLIGA DÖDSFALL.

ÄR ÅRET 2018 året då Hans Holmérs yttranden avslöjas:

"Jag spelar ett högt spel. Förr eller senare får ni facit" och "Om sanningen om mordet på Olof Palme kom fram, skulle det skaka Sverige i dess grundvalar."


Endast ett mirakel kan göra Jimmie Åkesson till statsminister

Publicerad 2018-06-29 10:57:00 i Valet 2018,

Lars Enarson

SVERIGE 7:14 Senaste uppdatering.


Lars Enarson tar upp många intressanta och aktuella bibelord, som kan kopplas till Sverige idag.

Bl.a. de ord som föregår 2. Krön. 7:14, som denna rörelse - Sverige 7:14 - bygger på och som visar på att Gud kan sända torka när folket går emot Honom, och att Han gör slut på torkan när Hans folk vänder om till Honom:[…] Den svåra torka som drabbat Sverige denna sommar är ett tecken från himmelen att vi behöver ödmjuka oss och omvända oss till Gud.

Versen innan den vi utgått från i Böneuppropet Sverige 7:14 börjar:

 ”Om jag tillsluter himlen så att regn inte faller…” (2 Krön 7:13) Sedan fortsätter nästa vers: ”men om mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land.” (v. 14)”


Den pågående torkan i Sverige är en kallelse från Gud till ödmjukhet, bön och att söka Hans ansikte så att vi kan omvända oss. Det är då Gud lovat läkedom för vårt land. 

Jimmie Åkesson blir inte statsminister garanterar PK-eliten, MSM och globalisterna...

För HERREN Gud är inget omöjligt Därför förväntar sig också många förebedjare miraklet att inte bara Stefan Löfvens regering störtas, utan också miraklet att Åkesson är näste statsminister.

MERA: Se LARS ENARSON


Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv