MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-07 12:03:44

Spiken i Kistan ?

http://mxp.blogg.se/2018/june/sverige-varfor-aborteras-38000-barn-2.html#comment

Kommentar -

Varför Byta Regering och låta Oskyldiga politiker stå till svars för SOCIALDEMOKRATISK POLITIK ?

Vidare -

http://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

"Det är de Socialdemokratiska Politikerna och Deras Medlöpare som skall Straffas" !

"BYKEN SKALL TVÄTTAS OFFENTLIGT" !

Därför hoppas jag att de sitter kvar och får ta sitt Rättmätiga Straff.

Arne Strand.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-07 19:25:07

Arne, jag håller verkligen med om att S må få ta domen själva..., men samtidigt står jag profetiskt samman med Sverige 7:14 och Lars Enarson.

Åter till bloggposten. Julia Caesars analys angående "Afghanasylen" (som Riksdagen beslutade kl 16 idag) kan bidra till att regeringen faller den 9/9.

Riksdagen sa ja till regeringens förslag som ger 9.000 ensamkommande ungdomar chans att gå klart gymnasiet i Sverige. Förslaget, som hårt kritiserats av Lagrådet, har polariserat riksdagen. 166 ledamöter röstade för förslaget och 134 ledamöter röstade emot förslaget.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-08 07:39:51

Hmmm-?-

Skall Socialdemokraterna igen lyckas med sitt vanliga Dubbelspel.

Varje gång de förlorat Regeringsmakten och Oppositionen fått ta över deras Politik,
så anklagar Socialdemokraterna Oppositionen för de Felaktigheter som Socialdemokraternas egen Politik resulterat i.

Ja vi väl se !.

Arne Strand.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-08 07:42:00

ORDET får FÖLL BORT-(ovan).

Ja vi får väl se -

Skall det vara förstås.

Arne Strand.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-08 09:16:22

Arne, du är sannerligen en trogen kommentator med trofasthet i det profetiska ordet.

Det är väl så att oavsett hur och på vilket sätt vi fokuserar vår samhällskritik, så vet vi att vi är medborgare i två riken; medborgare i nationen Sverige och medborgare i Guds rike.

Nu och vid tidens avslutning skakas denna världens riken, medan Guds rike står fast. Hebr 12:25-29.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv