MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-29 13:27:47

Detta är SOCIALDEMOKRATIEN i Sverige !.

SAMT -
Socialdemokraternma har ABORTERAT 1 Miljon Svenskar sedan de inforde Aborten 1975,
av dessa hade 500.000 varit i sin bästa arbetsfora alder i dag ' mellan 20 och 40 ar gamla.


Vi Behover Invandrarna for Arbetskraft havdar Socialdemokraterna.

FY faan !..

Arne Strand.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-29 15:56:54

Med andra ord har (S) gått globalisternas ärenden och tagit död på 1.000.000 vita svenskar av vilka en halv miljon varit den resurs som sossarna avser ersättas av afrikaner och folk från Mideast.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-30 01:30:11

Man kan ju fråga sig hur länge Svenska Folket tänker låta sig luras av Socialdemokraterna.

Jag börjar förstå varför signaturen Bo Rönn säger sig vara trött på det Svenska Folket.

Herre Gud Vilket Mörker.

Nej -

Svenska Folket är inget att Hoppas på.

Nu är det enligt mitt förmenande,
bara bara GUD SOM KAN GÖRA NÅGONTING.

Arne Strand.Postat av: Anonym

Publicerad 2018-06-30 14:18:04

Statsministern uppmanar till Mord.

https://www.apg29.nu/stefan-lofvens-forvrangda-uttalande-30298


Förhoppningsvis får HAN SJÄLV SMAKA SIN EGEN MEDICIN.

ARNE STRAND.

Postat av: Kattsand

Publicerad 2018-07-02 02:48:12

Det pågår i alla fall vad man kallar "kulturellt folkmord" (se wikipedia för definition)

Postat av: Dag

Publicerad 2018-07-02 05:54:08

Intressant!
Kulturellt folkmord:

Ursprungsbefolkningar har den kollektiva och individuella rätten att inte utsättas för folkmord och kulturellt folkmord, inkluderande förebyggande av och kompensation för:
(a) Varje handling som syftar till eller har effekten av att de berövas sin sammanhållning som distinkt folkgrupp, sin kultur eller etnisk identitet.
(b) Varje handling som syftar till att beröva dem sitt land, territorium eller naturresurser.
(c) Varje form av folkförflyttning som syftar till eller resulterar i en kränkning av eller underminering av någon av deras rättigheter.
(d) Varje form av ackulturation med andra kulturer eller sätt att leva som påtvingas dem genom lagstiftning, administrativa åtgärder eller andra sätt.
(e) Varje form av propaganda riktad mot dem.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv