MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Endast ett mirakel kan göra Jimmie Åkesson till statsminister

Publicerad 2018-06-29 10:57:00 i Valet 2018,

Lars Enarson

SVERIGE 7:14 Senaste uppdatering.


Lars Enarson tar upp många intressanta och aktuella bibelord, som kan kopplas till Sverige idag.

Bl.a. de ord som föregår 2. Krön. 7:14, som denna rörelse - Sverige 7:14 - bygger på och som visar på att Gud kan sända torka när folket går emot Honom, och att Han gör slut på torkan när Hans folk vänder om till Honom:[…] Den svåra torka som drabbat Sverige denna sommar är ett tecken från himmelen att vi behöver ödmjuka oss och omvända oss till Gud.

Versen innan den vi utgått från i Böneuppropet Sverige 7:14 börjar:

 ”Om jag tillsluter himlen så att regn inte faller…” (2 Krön 7:13) Sedan fortsätter nästa vers: ”men om mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land.” (v. 14)”


Den pågående torkan i Sverige är en kallelse från Gud till ödmjukhet, bön och att söka Hans ansikte så att vi kan omvända oss. Det är då Gud lovat läkedom för vårt land. 

Jimmie Åkesson blir inte statsminister garanterar PK-eliten, MSM och globalisterna...

För HERREN Gud är inget omöjligt Därför förväntar sig också många förebedjare miraklet att inte bara Stefan Löfvens regering störtas, utan också miraklet att Åkesson är näste statsminister.

MERA: Se LARS ENARSON


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv