MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

OLOF PALME ska ha varit i livet fram till 2016. Då var han 89 år.

Publicerad 2018-06-30 16:42:55 i Olof Palme,

Inblick

Se tidskriften DSM: Syndabocken av Jan Gillberg.

Texten SYNDABOCKEN - Alla spår leder till Christer Pettersson (pdf) DSM Nr 2, 2018, sid 8f.


Synnerligen fascinerande är tankarna kring FAKE MURDER och MÄRKLIGA DÖDSFALL.

ÄR ÅRET 2018 året då Hans Holmérs yttranden avslöjas:

"Jag spelar ett högt spel. Förr eller senare får ni facit" och "Om sanningen om mordet på Olof Palme kom fram, skulle det skaka Sverige i dess grundvalar."


Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-07-01 02:04:48

INTE !.

Jag citerar '

Texten SYNDABOCKEN - Alla spår leder till Christer Pettersson (pdf) DSM Nr 2, 2018, sid 8f.

Kommentar -
Dekorimamannen är Palmes Mördare.

https://www.bing.com/search?q=Anti+Avsan&form=EDNTHT&mkt=sv-se&httpsmsn=1&refig=9a2507f5ea33460cd7f2f0510eda2a62&sp=-1&pq=anti+avsan&sc=8-10&qs=n&sk=&cvid=9a2507f5ea33460cd7f2f0510eda2a62

Arne Strand.Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-07-01 02:09:57

INTE !.

Palme dog 1986.

På 1a Maj 1986 skanderade man '

" Olof Palme är inte dod utan lever i vara hjärtan ".

Det är sant och Han är inte dod där forän mordet klaras upp.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv