MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

VALET 2018: Miraklet som fäller regeringen och räddar Sverige

Publicerad 2018-06-03 03:10:20 i Sverige,

SVERIGE har problem Det största problemet är inte alla dessa politiska utspel som presenteras som valfläsk under dessa sista veckor inför valet.

UTVECKLINGEN mot den antikristliga diktaturen är det verkliga problemet. Problemet är således ett andligt sådant.

MIRAKEL är vad som krävs för att rädda Sverige. Det är vad visionen Sverige 7:14 handlar om. Mångtusentals bedjare och 'väktare på muren' är förvissade om att ett mirakel är på väg...Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-03 13:30:38

Nja-se !.

När Svenska Folket får erfara följande -

https://www.apg29.nu/drom-sverige-under-krigshot-30125

- så kommer de nog räddhågade att vända tillbaka till Socialdemokratin.

Jag tror snarare att det blir -

"EN OMVÄNDELSE UNDER GALGEN" -

när understående händer-
(Med Kommentarer) -

http://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

Arne Strand.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-03 16:15:43

Visst, Arne Strand, men i denna bloggpost hävdas att ett Mirakel krävs för att rädda Sverige från den antikristliga diktaturens utveckling.

Om vi studerar profeternas tilltal i Gamla testamentets tid så rör det sig om samhällskritik också på det politiska planet.

Ateismens vapendragare har under århundraden framfört "sanningen" om att politik och religion är åtskilda som vatten från eld.

Vänsterpropagandan har blivit som ett slags "trons ABC" för kyrkor, frikyrkor, samfund och religiösa/kristna institutioner samt för s.k. "kristna".

Den rådande världsbilden, den ateistiska humanismen, innebär att jaget är alltings mål, mått och medel. Denna världsbild råder och regerar i samhällets alla sektioner.

MIRAKLET att regeringen fälls och Sverige räddas är möjligt. Därför att för Gud är ingenting omöjligt. Han som är herrars HERRE och kungars Kung säger ju "JAG ÄR Vägen, JAG ÄR Sanningen, JAG ÄR Livet."

Postat av: Jan Lennart

Publicerad 2018-06-03 19:37:03

Angående den antikristliga diktaturens utveckling, så menar jag att Bonnierkoncernen spelar en viktig roll i denna för Sverige och svenska folket så viktiga fråga. Massmedia i händerna på Bonnierkoncernen gör att helt andra krafter än folket styr i det "demokratiska" systemet. Detta odemokratiska förhållande borde uppmärksammas och medvetandegöras mer av Sverigevänner och förebedjare.

Viktig artikel:
https://bonnierhotet.wordpress.com/

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-03 22:01:01

Jan Lennart, i utvecklingen av globalismen är Bonnierkoncernen (inkl övriga oligarker) en farlig aktör.

Sveriges tre media-oligarker - koncernerna Bonnier, Hjörne och Schibsted - har c:a 95% ensidig kontroll över mediautbudet.

Endast 5% kontrolleras inte och man kan anta att 2,5% är Sverigevänlig, både för välfärd och för Sverige.

Om Sveriges oligarki, medias lögner och verklighetsförfalskning återfinns en text här för vidare kunskap...

http://mxp.blogg.se/2018/march/media-oligarkerna-bonnier-hjorne-schibsted-regerar-sverige.html

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-03 22:15:47

DN och Bonnierkoncernens nätverk som hotar Sverige

Om någon har noterat hur miljöpartisten Gustav Fridolin lanserats de sista åren av Bonnierpressen så har de kanske förstått hur Bonnier arbetar. De lobbar för sina politiska favoriter och hjälper dem att få framträda mer i TV och i andra sammanhang. Bonniers porträtterar sina favoriter på ett utstuderat positivt sätt, ger dem utbildning och stöttar dem maximalt. Samtidigt motarbetar Bonnier politiker de inte gillar. Bonnier gillar alltid politiker som försvarar mångkultur och massinvandring och motarbetar alltid politiker som värnar om det svenska Sverige.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-03 22:15:48

DN och Bonnierkoncernens nätverk som hotar Sverige

Om någon har noterat hur miljöpartisten Gustav Fridolin lanserats de sista åren av Bonnierpressen så har de kanske förstått hur Bonnier arbetar. De lobbar för sina politiska favoriter och hjälper dem att få framträda mer i TV och i andra sammanhang. Bonniers porträtterar sina favoriter på ett utstuderat positivt sätt, ger dem utbildning och stöttar dem maximalt. Samtidigt motarbetar Bonnier politiker de inte gillar. Bonnier gillar alltid politiker som försvarar mångkultur och massinvandring och motarbetar alltid politiker som värnar om det svenska Sverige.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-06-04 09:18:51

DEN ANTIKRISTLIGA och TOTALITÄRA MUSLIMSKA VÄRLDSHANDELSDIKTATUREN.(Efter 3e Världskriget i Hesekiel kap 38-39)

http://runeberg.org/bibeln/66_13.html

Det första Vilddjuret är EU.

Det andra Vilddjuret är ISLAM( Två Horn är Två Politiska Makter - Saba(Yemen) och Dedan(SaudiArabien).

Före detta kommer följande ANDLIGA förhållande -

Jesaja Kap 14 -

12. Huru har du icke fallit ifrån himmelen,
du strålande morgonstjärna!
Huru har du icke blivit fälld till jorden,
du folkens förgörare!
13. Det var du som sade i ditt hjärta:
'Jag vill stiga upp till himmelen;
högt ovanför Guds stjärnor
vill jag ställa min tron;
jag vill sätta mig på gudaförsamlingens berg
längst uppe i norr.
14. Jag vill stiga upp över molnens höjder,
göra mig lik den Högste.'

Kommentar - Gudaförsamlingens Berg längst uppe i Norr - är här i Sverige och Skandinavien

Arne Strand.

Postat av: Dag Sr

Publicerad 2018-06-04 11:25:33

Det profetiska ordet om tiderna som vi befinner oss i talar allvarligt och avslöjande om Sverige och Skandinavien.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv