MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

PÅSKBUDSKAPET: Jesus Kristus lever, men Muhammed är död

Publicerad 2018-03-29 20:30:00 i Kristen tro,

Buddha, Muhammed, Konfucius och Jesus är namnen på centralgestalterna i respektive religion.

Alla dog. Men bara en av dem uppstod från de döda. Dessutom lever Jesus idag 2.000 år efter sin död och uppståndelse.
EPILOG
Härifrån till evigheten
från Betlehem till Jerusalem på 33 år


BETLEHEM


JERUSALEMAKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Jesus Kristus, Jesus, Muhammed, Buddha, Konfucius, buddism, islam, konfucianism, kristendom, Påsk :: Updated 2018-03-31 20:45 ::

'Sinifiering' och 'Sverigefiering' stärker stoltheten som medborgare

Publicerad 2018-03-28 21:02:30 i Sverige,

FÖRFÖLJELSEN AV KRISTNA i Kina hör samman med Sinifieringen omfattande alla samhällssektorer, inklusive religion och kristen tro.


Från 1 FEBRAURI 2018 skärper Kinas Kommunistiska Parti tonen mot kristna som inte registrerat sig i Tre-Själv-kyrkan.

Kinas officiella kyrka menar - enligt Partiets senaste beslut - att kristna måste dela Kommunistpartiets lagar och ideologi.


ChinaAid

KLICKA på bilden nedan:

ChinaAid.org

GAO ZHISHENG är en advokat, männikorättsaktivist och författare; bloggen MXp har följt sedan år 2006. Gao är en av alla kristna i Kina som förföljts, misshandlats och fängslats.

Se också: ChinaAid Årsrapport 2017.


Kinas sinifiering är en utmärkt förebild för Sverige; inte minst för landets sverigefiering.

Sverigefieringen är en nationell medvetenhet med en stolthet över att få vara medborgare i Svea rike.

USA, IMF, Nato, CIA, EU slåss för brinnande livet för att undvika den kommande US$-kraschen med åtföljande €-kris.

Kina och Ryssland har sedan flera år inlett den nya Stormakts-Sidenvägen. Media förmedlar nästan dagligen rapporter om Kina- och Putinfaran via oligarkerna.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Ryssland, Putin, sinifiering, sverigefiering, Kina, Gao Zhisheng, Geng He, China Aid ::

Media-oligarkerna Bonnier, Hjörne, Schibsted regerar Sverige

Publicerad 2018-03-26 22:43:33 i Sverige,Sveriges tre media-oligarker - koncernerna Bonnier, Hjörne och Schibsted - har c:a 95% ensidig kontroll över mediautbudet.

Endast 5% kontrolleras inte och man kan anta att 2,5% är Sverigevänlig, både för välfärd och för Sverige.

Om Sveriges oligarki, medias lögner och verklighetsförfalskning återfinns en text här för vidare kunskap...KLICKA bonnierhotet nedan för en omfattande analys:Ref. MXp: Sveriges förfall dikteras av medias tankekontroll, Alternativmedia och Åsiktsmonopol, Sveriges oligarki stryper yttrandefriheten

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Bonnier, Schibstedt, Hjörne, oligarker, oligarki, mediautbud, mediakontroll, massmedier, Dagens Nyheter, Bonnierplattform ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv