MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

AMAZING GRACE

Publicerad 2018-05-04 16:35:54 i Krönika,

PeterHollens

AMAZING GRACE skrevs av John Newton. Framfördes på Nyårsdagen 1773 som illustration till en predikan.

Amazing Grace är likt den svenska sången 'O store Gud' av Carl Boberg känd över hela världen.

Amazing Grace framförd av Home Free och Peter Hollens är enligt MXp:s editor den absolut bästa versionen under sångens 245-åriga historia...

Amazing Grace, How sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost, but now am found
Was blind but now I see

'Twas Grace that taught my heart to fear
And Grace my fears relieved
How precious did that grace appear
The hour I first believed

When we've been there ten thousand years
Bright shining as the sun
We've no less days to sing God's praise
Than when we first begun

Amazing grace, Howe Sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost but now am found
Was blind but now I see

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Amazing Grace, Peter Hollens, vocal artist, cappella music, On The Rocks, NBC Sing-Off ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2018-05-04 22:24:22

Jag har gått från min Värsta Personliga Kris,
till Högsta Andliga Höjd på några sekunder - ja-
det är Förunderlig Nåd.

Arne Strand

Postat av: MXp

Publicerad 2018-05-05 02:44:35

Immanuel Herren är...
* MED OSS

Jesus Yeshuah Hammashuah är...
* FÖR OSS

Hjälparen är...
* HOS OSS

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv