MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Var kanske Andreas Lubitz på flight 4U2595 islamkonvertit ?

Publicerad 2015-03-30 22:16:44 i Politik,

Tyskland har nu sitt eget 9/11 på grund av en islamkonvertit skriver en tysk nyhetssajt. Andrepiloten på A320 Andreas Lubitz kan ha varit konvertit enligt sajten.Allt pekar på att andrepiloten Lubitz under ett sex månader långt avbrott under sin utbildning som pilot i Germanwings konverterade till islam och blev radikal muslim och på eget bevåg beslutat att genomföra detta massmord. I närheten av moskén i Bremen som är i centrum för undersökningen bodde också konvertiten. Man kan anta att han - som Mohammed Atta, i attacken mot New York - fick inspiration från moskén.

Konvertiter är de viktigaste vapnen i islam. Deras CV tyder inte på att de särskilt ofta är våldsamma muslimer. Således har Tyskland nu sitt eget 9/11, fast i reducerad form.

Att förbjuda denna terrororganisation eller undersöka dess anhängare går inte för sig. I stället kan man räkna med att islams apologeter (media, politiker, "islamiska lärda") kommer att tala om att gärningen utförts av en "psykiskt instabil" människa.

Vi kan räkna med att få höra mantrat om hur förment fredligt islam kommer att fortsätta att vara. Ännu värre kommer attackerna från vänster att bli – ännu mera aggressivt och skoningslöst - mot dem som alltid har varnat för islam. De tyska islamanhängarna står nu som aldrig förr med ryggen mot väggen. (Källa: Michael Mannheimer PI-News, 2015/03/26)

Alla uppgifter som cirkulerar kring hans eventuella konverterande kommer givetvis att tystas effektivt.

Dock kan det vara utmanande att söka efter spåren som talar om islam.

Läs också The Daily Mail Mass-killer co-pilot who deliberately crashed Germanwings plane...Relaterat Expr: Lubitz gåva till sin kärlek, AB: Andreas Lubitz behandlades för självmordstankar, Läs även andra intressanta bloggar om: A320, Andreas Lubitz, islam, konvertit, GermanWings ::

Om MXp:


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv