MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Islam är problemet – inte islamism

Publicerad 2016-04-29 17:37:07 i Islamisering,Begrunda KRÖNIKA-texten nedan som torde vara bland det bästa som skrivits i ämnet Islam & Islamismen.

FÖRST ett kort utdrag:


Vad är det för beteende en “islamist” egentligen uppvisar som vi inte kan hitta något stöd för alls inom islam (Koranen, haditherna, sharialagar eller profeten Muhammeds liv) eller ens muslimsk kultur? Ingenting!

“Islamism” och islam är samma sak visar det sig när vi granskar dessa. “Kärt barn” har många namn antar jag.

Problemet är att svenskar antingen blundar för allt detta, är för fega att tala om det eller är extremt okunniga och naiva. Sannolikt alla tre.

Därför kommer Europa med Sverige i spetsen att fortsätta vara islams enklaste motståndare att erövra helt utan vapen, som Khadaffi påpekade för tio år sedan, där begreppet ”taqiyya” appliceras, med andra ord islams officiella sanktionering av lögner mot icke-muslimer för att gynna just islam, ett slags religionsideologiskt drivet bondfångeri.KRÖNIKA av BJÖRN NORSTRÖM: Islam är problemet - inte missledande floskeln "islamism"...ALLA DE RIKSDAGSLEDAMÖTER som inte har den kunskap som KRÖNIKA-textens A & O ger avseende ämnet Islam - Islamism är inte kompetenta att få sitta som svenska folkets förtroendevalda...FOTNOT: Om Björn Norström

RELATERAT Expressen: Här gömmer sig de två svenska IS-cellerna, GP: USA vill krossa IS internetåtkomst

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: hadither, islam, islamism, jihad, Koranen, Muhammed, Muhammedanism, Sharialagar, taqiyya, Voltaire ::

Om MXp:


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv