MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

FBI: Ny terrorvåg över Europa

Publicerad 2016-07-31 10:39:45 i Islamisering,FBI:s James Comey: "En våg av islamisk terror är på väg till Västeuropa. Vad vi de senaste veckorna har sett i Nice och i tyska städer är bara början på något mycket värre. En våg av islamisk terror "som vi aldrig har sett förut" är på väg till Västeuropa...

Islamiska staten är på väg att besegras i Irak och Syrien. Deras huvudstad Mosul är nu under attack. Det kommer enligt Röda Korset åstadkomma nya flyktingströmmar till Europa. Några av dem kan vara anhängare av den Islamiska staten som har fördrivits.

"När de allierade krossar Islamiska staten kommer ett stort antal mycket farliga människor att strömma in över Västeuropa, dit det är mycket lätt för dem att komma in."

H/T: Den Korte Avis

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: James Comey, terror, terrorvåg, terrorceller, ISIS, Islamiska staten, Syrien, FBI ::

Kommentarer

Postat av: Bo Rönn

Publicerad 2016-07-31 13:21:51

Mer Pride betyder mer Jihad. De politiker som tågar i Pride Parader öppnar också landets gränser för Jihadister. Är det bara folk med bondförnuft som ser sambandet?

Svar: Mer utmanande än Pride kan jihadisterna inte tänka sig...
Dag Selander

Postat av: MXp

Publicerad 2016-07-31 13:40:55

Sant s.m.s. såsom "AMEN" i kyrkan! Som ett brev på Posten får Sverige och STOCKHOLM snart vara med om terroristdåd som placerar Stockholm tillsammans med städerna PARIS, BRYSSEL, NICE, Etienne samt den senaste kvartetten av tyska småstäder...

Postat av: RättsPatos Småland

Publicerad 2016-07-31 22:30:34

Stockholm Pride är en ren uppmaning till islamister att slå till, men de bidar sin tid. Var ska har sin tid.

Jihadister backar sällan ur. Tycks helst gå i döden.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv