MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Såsom i Östersund så ock i hela Sverige

Publicerad 2016-03-13 11:36:15 i Politik,

Media utomlands om STEPHEN JERAND polischefen i Jämtland och våldtäkterna

Senaste Nytt idag 11:00...Polisen: Kvinna misshandlad i centrala Östersund, Avpixlat: Ännu ett kvinnoöverfall i Östersund – 18-åring attackerades av utländsk man, Fria Tider: Polisen varnar kvinnor i Östersund: Gå inte ut ensamma, SVT: Polisen varnar kvinnor i Östersund för att gå ut ensamma, SR/P4: Polischefen svarar på kritik om varning för överfall, Östersunds Posten: Polischefen kritisk till sekretessen kring flyktingsituationen, AB: Polisen i Östersund varnar kvinnor: Var inte ute på egen hand, Expressen: Ygemans kritik mot polisens varning- Media mörkar migranterna
- Feminister talar om gendervansinnet
- Löfven talar om svenska män
- Alternativmedia talar om verkligheten


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: migranter, polisen, våldtäkter ::

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-13 12:14:28

Skrämmande utveckling.

Migrationskrisen har bara börjat. Europas generösa migrationspolitik kombinerat med de nykoloniala krigen har skapat den största folkvandringen i modern historia till vår kontinent. De europeiska asyl- och gränsskyddssystemen är nära en kollaps. Medan ivern är stor bland svenska politiker att permanentera de nyanländas tillvaro i vårt land fortsätter hundratusenden att packa sina väskor i Eritrea, Afghanistan, Somalia och på många andra platser där man redan på förhand inte kan anses ha asylskäl, för en resa mot norra Europa.
Besked om svenska ID-kontroller får knappast någon att helt vända på klacken.
Utöver det så måste man förstå att i denna takt med just en övervikt av män inte fungerar,dels med hänsyn till den illavarslande våldtäktsstatestiken och/eller(kvinna/man( per ratio),det skall tillägas att för varje anländ person, oftast män så tillkommer efterföljande familj/ankarbarn inom kort,mao addera tidigare års med åtminstone ggr3 så begriper man relativt snabbt att det ej kan fortskrida,våren är nu här och det kommer att öka ngt så astronomiskt,det må låta hårt men ett stopp måste till,i annat fall omöjliggörs även att reda ut landet som sådant och för dessa med/om giltiga skäl som redan anlänt.
Se även över ngr påståenden http://goo.gl/drbRw7

Svar: Utmärkt om denna SKRÄMMANDE UTVECKLING om migrationskrisen, som ovan beskrivs som "bara börjat". Månad för månad blir bara värre och värre... SE min kommentar nedan~~~~~~~~~~~~~~~DSr~~~~~~~~~~~~~
Dag Selander

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2016-03-13 13:26:04

Delar helt din kommentar: "Migrationskrisen har bara börjat. Europas generösa migrationspolitik kombinerat med de nykoloniala krigen har skapat den största folkvandringen i modern historia till vår kontinent. De europeiska asyl- och gränsskyddssystemen är nära en kollaps."

Dessutom är länken med PÅSTÅENDEN OM INVANDRINGSPOLITIKEN alldeles utmärkt. Om "tre vanliga myter och hur realistiska de egentligen är. "Vi måste förlika oss med att de illegala invandrare och människor utan asylskäl som vill stanna också kommer att göra det under överskådlig framtid. De kommer att leva i samhället eller stå utanför, men det finns i dagsläget ingen rimlig möjlighet att utvisa fler än ett fåtal. Det är lika bra att politikerna talar klarspråk och erkänner hur det ligger till istället för att ägna sig åt tramsig signalpolitik," skriver Adam Rydström på.
http://www.dnv.se/pastaenden-om-invandringspolitiken/
~~~~~~

Postat av: Ralph Haglund, fil.lic.

Publicerad 2016-03-13 16:51:33

Man blandar ihop två saker: hjälp verkliga flyktingar till säker ort, vilket naturligtvis är nödvändigt och lovvärt, och den avsiktliga förstörelsen av EU av islamimport på samma sätt som islam förstörde de kristna assyriska och koptiska kulturerna. Tidningarna är desperata http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.3022189-spant-lage-i-tyskland-infor-delstatsval
och använder hela artilleriet från hata_SD och man visar sitt totala förakt för alla som vill rädda Tyskland från musliminvasionen.
Det är det vanliga i den Politiskt Korrekta pressen. Existerar inte självbevarelsedriften längre, åtmistone är det inget positivt.

Svar: AfD skakar om Angela Merkel. Se mina rader nedan...
Dag Selander

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2016-03-13 17:51:51

AfD värnar nationen genom sin kritik av den islamiska ideologin, vilket skakar om Merkel och alla hennes islamimportörer.

Vallokalerna stänger 18:00 och vi får se hur pass skakade Merkel & Co blir av AfD:s framgångar. Cirka 10-15% av rösterna räknar man med...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv