MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Sverige går i täten för Agenda 2030 och Världsregering om 12 år

Publicerad 2018-12-03 23:26:00 i Agenda 2030,

Till
Kristna, Ljumma kristna,
Kompromissande kristna, PK-kristna


AGENDA 2030 OCH ÄNDENS TID är temat för dagens blogg. AGENDA 2030 är anledningen till att Sverige saknar en regering. Målet för Löfven är inte bara en regering för Sverige, utan fastmer en Världsregering om 12 år enligt Agenda 2030. Inte undra på att det tar tid för Löfven & Co...

SVERIGE har lovat - enligt Stefan Löfven - att gå i spetsen för Agenda 2030. I praktiken betyder det att Sverige verkar för en antikristen världsdiktatur.

KYRKOR OCH SAMFUND backar upp Agenda 2030. Är deras evangelium. Och stöder en antikristen utveckling i Sverige. Märklig "kristen" hållning! Tidningen DAGEN förfasar sig över Lars Enarson och bönerörelsen Sverige 7:14. Däremot förmedlar DAGEN många obibliska budskap via många falska profeter. Läs Bibeln och inte DAGEN!... Lars Enarson visar i videon nedan att han är en sann förkunnare av det profetiska Ordet.

UPPRYCKANDET som en flykt undan lidande och vedermöda är ett av frikyrkornas och samfundens obibliska budskap. Det är ett antikristligt sockerpiller. Kristna påstås ska dra iväg uppåt, när antikrist härjar. Så undervisade inte kyrkan från början. Sanningen är att Gud kommer ned till oss och Guds rike utvecklas så som också Erling Utnem skriver i boken 'Visst skal jorden bli ny! Det bibelske framtidshåp' (1987).

LARS ENARSON och ERLING UTNEM är eniga om BUDSKAPET...


Erling Utnem


Inför talmannens och Stefan Löfvens besked om regeringsbildningen denna vecka rekommenderas 90 minuter med Lars Enarson om AGENDA 2030 OCH ÄNDENS TID...Updated 15:37

Kommentarer

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2018-12-04 16:04:52

INFO SwebbTV:
info@swebbtv.se

1. Här är vårt reportage från demonstrationen på Mynttorget 2 dec. mot FNs Global Compact for Migration:

https://youtu.be/m1d0XYMG3QY

Programmet finns också på swebbtv.se

Intervjuer med talare och andra på torget i den ordning de förekommer i reportaget:

Lennart Matikainen, Stefan Torssell, John Bouvin, Mikael Eriksson, Gustaf Kasselstrand, Tinna Amano Smith, Jan Tullberg, Katarina Janouch och Håkan Bergmark.2. Nästa demonstration mot Global Compact planeras ske lördag 8 eller söndag 9 dec.3. FNs migrationsramverk - Global Compact översatt till svenska finns på vår blogg https://swebbtv.se/blogg4. Lördagsintervju 35 med Jan Tullberg och Lars Bern planeras publiceras onsdag 5 dec. Vi ställer oss frågan "Vilseleder regeringskansliet om FNs migrationsramverk?". Missa inte detta klargörande program.

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-12-05 00:34:16

SVERIGE har då blivit en Satans och Djävulens Nation.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Esdras+11&version=NRSVA

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Esdras+12&version=NRSVA


Kommentar -

Den 12-vingade Örnen är EU.
Och dess Framtid är här Profeterad om.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


300px

Kategorier


Arkiv