MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Jimmie Åkesson (SD) i Vetlanda - LIVE stream sändning (4/9 kl 10)

Publicerad 2018-11-13 03:51:00 i Demokrati,

Filmaren Emanuel Henrysson: "I slutet efter Jimmie Åkessons tal intervjuas lokala politiker och det är rätt skrämmande saker de säger...

LIVE stream sändningen är rätt lång men det går ju spola lite om man vill..."Ema


H/T Emanuel Henrysson

EPILOG

LÖGNEN
ATT SD SKULLE HA
NAZISTISK BAKGRUND


"SD:s NAZISTISKA HISTORIA"
LÖGNEN! "NAZISTER GRUNDADE SD!" Media brukar lyfta fram att SD:s förste partiledare Anders Klarström i sin ungdom var ”nazist och mordhotade Hagge Geigert”. Problemet är att det är en lögn. Klarström är inte dömd för något sådant. Att han som 17-åring var en politisk sökare som under en kort tid blev nyfiken på Nordiska Rikspartiet, han var dock aldrig medlem, skall inte läggas honom eller SD till last.

Under SD:s första tid demonstrerade man mycket, eftersom det var enda sättet att få publicitet, och alla var i princip välkomna att gå med under SD:s paroller, även icke medlemmar. En del av dessa deltagare var skinnskallar som hade en annan agenda. Och i det tidiga SD var det svårt att fylla platserna i lokala styrelser, så man tog dem som var villiga ställa upp och i ett fall en 80-åring, som hade ett förflutet som tysk frivillig under WWII. Massmedia gjorde en höna även av denna fjäder.

Källa: AlternaMediaKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


300px

Kategorier


Arkiv