MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Regeringens "hat och hot"-doktrin liknar Sovjets statscensur

Publicerad 2019-08-10 11:59:22 i Yttrandefrihet,

SWEBB TELEVISION


INSIDER källor bekräftar att det är Sveriges regering som beordrat nedsläckningen av Swebb-TV:s You Tube-kanal. De namn som nämns är:
Morgan Johansson, justitie- och migrationsminister (det var han som kallade till sig You Tube/Google och Facebook förra året, med hot om lagstiftning, om de inte började ta bort "hot och hat" - d.v.s. obekväma åsikter och obekväm information.
Isabella Lövin, miljö- och klimatminister. Sveriges vice statsminister!
Amanda Lind, kultur- och demokratiminister(!)


MSB! Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (ledd av Dan Eliasson, som tidigare lett både Försäkringskassan och polisen i fördärvet). En myndighet som har till uppgift att motverka otillbörlig påverkan vid val, mot media o.s.v.
eventuellt Anders Ygeman, energi- och digitaliseringsminister

ORSAK: De är livrädda för Lars Bern, som ofta medverkar i Swebb-TV:s program, där han på punkt efter punkt, sakligt motbevisar dem i klimatfrågan och avslöjar dem som den religiösa undergångssekt de är. Lars Bern har en utbildning som teknologie doktor, har sysslat med miljöfrågor sedan 60-talet, varit företagsledare, vd på miljöforskningsinstitutet IVL, miljöansvarig på ASEA, känner flera i Kungliga vetenskapsakademin, bl.a. experter inom klimatforskning, o.s.v.

Sveriges vice statsminister, Sveriges justitieminister och Sveriges demokratiminister har alltså beordrat nedsläckande av en av nätets största webb-TV-kanaler, som inte på något sätt "hatat eller hotat". Detta är så oerhört att ord saknas. Fullkomlig skandal. Detta är nog för att en regering skall tvingas avgå. Liksom vänsterrörelsen i övrigt, så har dessa personer pratat om "demokrati, yttrandefrihet" och att man ska motarbeta "hat och hot", samt att det är nationalismen som utgör ett hot mot demokratin - när det är dessa vänsterministrar som hatar och beordrar stängning av fri media på nätet.

* * * * * * *


INGRID CARLQVIST


SPREAKER:
Listen to "Nyhetsveckan #52 – Never Surrender, sociala mediekriget, djurplågeri" on Spreaker.
PODBEAN:

H/T SVEN
Jesussajten
::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv