MXp

Profetiska reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

ÖPPET BREV till Stefan Löfven med regering

Publicerad 2019-11-17 12:09:00 i Regeringen,

SVT

Hej Stefan Löfven med regering


"Folk är jättetrötta på era lögner och ert politiska misslyckande, som fullkomligt krossat Sverige som det välfungerande land det en gång varit. Eller tror ni att era väljare är hjärndöda? Och de flesta sunt tänkande individer har enligt den senaste mätningen bestämt sig för att de INTE tänker rösta på socialdemokraterna 2022.[---]

Folk är supertrötta på hur ni sjabblar, hur ni sjabblade med till exempel Transportstyrelsen och hur ni ljög om att massinvandring från underutvecklade länder i Mellanöstern och Afrika skulle bli “en vinst längre fram”. Hur ni hittade på att Sverige fylldes på med välutbildade raketforskare. Hur ni spottade ert eget folk i ansiktet när ni fullkomligt körde över oss med era odemokratiska mobbningsfasoner, först Decemberöverenskommelsen 2014 och sedan JÖK-alliansen 2019, som ingen röstade för.[---]

Ni lurade de borgerliga väljarna och gav dem socialdemokratisk politik. Folk är less på hur ni mobbar, smutsstämplar, brunkletar och rasistanklagar alla de medborgare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Ni har nazistanklagat kritikerna av er förslappade integrationspolitik och fortsätter än i dag med detta. Ni har sån usel koll på vilka som finns i landet: Terroristen Akilov är bara en av dessa samhällsfarliga element. Men ni vägrar ge offren för hans terrordåd upprättelse, ni hånar deras anhöriga genom att betala löjligt låga skadestånd för den terror och lidande som är ett resultat av er usla, ruttna politik. Ni utvisar en kvinna som förlorade ett ben i terrorattentatet, medan ni vägrar utvisa sex livsfarliga, radikala jihadist-imamer.[---]

Ni ger oss våld, förnedring, tortyr, rädsla, skräck och otrygghet. Ni förråder ert eget land, genom att förtrycka, utnyttja och suga ut det hårt arbetande folket som ni beskattar till döds för att slösa pengar på ert dysfunktionella mångkulturprojekt som växt sig till ett monster. Ni har sett till att det är kaos överallt, att de gängkriminella får bomba och skjuta, ni har förlorat kontrollen, ni äger inte längre våldsmonopolet. Ni har kört ekonomin i botten, kronan är i fritt fall, Sverige backar på alla områden. Ni sviker de gamla, de sjuka, de blivande föräldrarna, barnen. Barn rånas och torteras. Kvinnor våldtas. Ändå har ni mage att ljuga, med hjälp av era korrupta medlöpare i mainstreammedierna, och anklaga dem som kämpar emot ert vanstyre, för att DE är problemen. Er taktik har varit att mobba ut SD – och se hur det gick. Nu är de störst.[---]

Ni tar inte ansvar för något. Nu sitter ni och säger er inte förstå hur det kommer sig att er katastrofala politik väckt folkets hat. Att de vänder er ryggen. Är ni blinda, döva, korkad eller onda, eller allt sammantaget? Vi vet ärligt talat inte vad ni är, och vilket som är värst.
Det enda vi vet är att ni allihop i bästa fall skulle åtalas och straffas hårt för det ni gjort Sverige. Avgå."

KÄLLA: Utdrag från "http://katerinamagasin.se/#


Utdraget ur Katerinamagasinet är en text som tolkar majoriteten av vad folket upplever. Vi är många som skulle skriva under brevet.

Politikerna måste ställas till svars för att ha fördärvat svensk demokrati och för att skapat det samhällskaos som råder.

Folkflertalet kräver dessa politikers avgång.Jesussajten
::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2019-11-17 14:45:10

Jag Citerar -

"Politikerna måste ställas till svars för att ha fördärvat svensk demokrati och för att skapat det samhällskaos som råder." !.

Kommentar -

"STÄLLAS TILL SVARS" !

"Svenska politiker kommer att slås ner i blod" !

En Profetia -

" Därför skall jag sända över dig en våg av främlingar för att tukta dig i ditt högmod. Se, jag skall låta båtar komma över dig fulla av det som du hatar, ja överfulla skepp med ditt gissel, för att du må frukta mig, " !.

Från - se Kommentarerna .

https://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

Arne Strand,

Postat av: MXp/Dag Sr

Publicerad 2019-11-17 20:54:09

Den Kristustroende som läser Katerina-Magasinets brevtext om att politikerna måste "ställas till svars" inkluderar givetvis Guds straff.

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-11-18 21:34:33

Stefan Löven skyller nu ifrån sig allt ansvar på svenskarna att,
de minsann är likadana.

dhttps://www.nordfront.se/lofven-om-gangvaldet-om-infodda-svenskar-levt-under-samma-forhallanden-hade-det-varit-samma-resultat.smre minsann är likadana.

så ser DJÄVULENS leende ansikte ut !.

Arne Strand,

Postat av: Dag

Publicerad 2019-11-19 02:14:07

https://tinyurl.com/scn5855

https://www.svtplay.se/video/23437514/agenda/agenda-11-nov-23-45

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp:


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv